ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.2.2020 | 13:13

Αλλάζει

ο άνθρωπος παιδιά,αλλά θέλει πολύ πόνο η αγάπη για να γίνει.
9
 
 
 
 
σχόλια
Όχι δεν αλλάζει. Τουλάχιστον όχι στα βασικά στοιχεία του χαρακτήρα του. Είναι πάντως πολύ λάθος να ξεκινήσεις κάτι με κάποιον που σε ενοχλεί ο χαρακτήρας του, με τη σκέψη ότι μπορεί να αλλάξει.
'Eχω αρκετά παραδείγματα στο περιβάλλον μου, για να σου πω πως δεν αλλάζει στην ουσία ο άνθρωπος. Ξέρω ανθρώπους που πόνεσαν πολύ στη ζωή τους, αλλά τίποτα δεν κατάλαβαν και τίποτα δεν έμαθαν. Θέλει πολλή δουλειά με τον εαυτό σου, για να επεξεργαστείς ό, τι σου έχει συμβεί, ό, τι έχεις κάνει, για να συνειδητοποιήσεις κάποια πράγματα και να αλλάξεις. Η αγάπη θέλει δουλειά και πολλές φορές ξεβόλεμα, όχι απαραίτητα πόνο. Πόνο προκαλούμε στους άλλους όταν δεν τους σεβόμαστε, όταν δεν νοιαζόμαστε για να συναισθήματά τους ή δεν τους δίνουμε σημασία.
Υπαρχουν αυτοί που αλλάζουν και αυτοι που δεν αλλάζουν ποτέ, επειδή ποτέ δεν παραδέχονται τα λάθη τους και την αδυναμία τους και δεν έχουν προθεση να αλλάξουν.
Scroll to top icon