ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.2.2020 | 09:24

...

Δύο χρόνια μόνη μου. Δουλειά και μεταπτυχιακό και χρόνος μηδέν για να γνωρίσω κάποιον άνθρωπο. Τώρα πλησιάζουν πάλι τα γενέθλιά μου. Δεν το αντέχω που είμαι μόνη μου. Σκέφτομαι πως πάλι δε θα έχω κάποιον να είναι δίπλα μου εκείνη τη μέρα και να με φροντίσει. Να μου πει βασικά μια όμορφη κουβέντα. Μπαίνω στα 26. Πλέον σκέφτομαι πως δε θα βρω κανέναν.
9
 
 
 
 
σχόλια
Τωρα πρεπει.Τωρα πρεπει να πεις αυτο που θελεις.Τωρα πρεπει να κανεις αυτο που θέλεις.Μην αργεις.Καν ‘το τωρα.Αύριο μπορει να ειναι αργα.Αυριο ισως να μην μπορεις.Τωρα καν'το.Τωρα που μπορείς.Αρπαξε την ευκαιρια που σου δινεται.Μην το αφηνεις για αλλη φορα.Καν'το κι ας γινει ο,τι θελει.Αφου το θελεις καν'το.Πες το.Σε παρακαλω.Τωρα.Τωρα πρεπει.Παρε μια βαθια ανασα και πες αυτοπου θελεις.Δεν εχεις τιποτα να χασεις.Σε παρακαλω.Καν'το τωρα.Μην αργεις.Τωρα.Κι ας γινει ο,τι θελει.Αν θελεις ολα τα μπορεις.
Scroll to top icon