ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.2.2020 | 02:31

Είναι σοβαρός άνθρωπος;

Προς κορίτσια η ερώτηση .. πώς θα νιώθατε αν συνοδεύατε τον σύντροφό σας σε ένα πάρτυ που έκανε το μαγαζί που δουλεύει και μετά φεύγανε με τα μισά παιδιά συναδέλφους του να πάει για μπουζούκια; Και εσας σας άφηνε να φύγετε μόνη σας στο σπίτι; Πείτε μου ειλικρινά , φταίω που Στράβωσα; Εκείνος το θεωρεί πολύ φυσιολογικό να πάει μαζί τους εφόσον εγώ δεν ειχα όρεξη για να συνεχίσω.. πώς θα αντιδρουσατε;
10
 
 
 
 
σχόλια
Τι είναι αυτά που γράφεις κοπέλα μου;;; Δε φτάνει που του υποσχέθηκες οτι θα τον συνοδέψεις και τελικά τον άφησες ξεκρέμαστο, έχεις και την απαίτηση να ακυρώσει την προγραματισμένη έξοδό του απλά επειδή δεν έχεις εσυ όρεξη;;; Κρίμα το παλικάρι που χαραμίζεται μαζί σου...
Όταν λες οτι θα συνοδεύσεις κάποιον, τον συνοδεύεις. Ειδικά όταν έχει να κάνει με τον επαγγελματικό του χώρο, τότε προσπαθείς να μην τον εκθέσεις. Δεν αρχίζεις τα νιαουρίσματα οτι δεν έχεις όρεξη κτλ, δεν είναι ώρα να έχεις την απαίτηση να σε νταντέψει.
Ενώ το παρουσιάζεις ως κακούργημα, δεν ξέρω γιατί αλλά δε μου κάνει και κάτι τόσο τρομερό όλο αυτό: ήταν με κάποιους συναδέλφους και πήγε μετά μαζί τους μπουζούκια ενώ δεν ήθελες να πας εσύ. Αλίμονο εάν από μία τέτοια πράξη συνάγεις γενικότερα συμπεράσματα, εκτός εάν υπάρχουν και άλλα θέματα και αυτό είναι ένα ακόμη στη σειρά πολλών περισσοτέρων.
Ήθελες σπίτι,ήθελε μπουζούκια.Απλό και κατανοητό χωρίς περισσότερες εξηγήσεις και σκέψεις.Δεν ήρθαμε σε αυτη τη ζωή για να περιοριζουμε τον εαυτό μας ανάλογα με τα γούστα του καθενός.
Αρχικά ,νόμιζα οτι δεν στο πρότεινε,πράγμα που θα με ξενέρωνε... Εφόσον στο πρότεινε και δεν ήθελες γιατί να καταπιεστεί και να μην ακολουθήσει? Επειδή εσύ δεν ήθελες??Πολύ εγωιστικό εκ μέρους σου, κατ' εμε...Όχι δεν θα με ενοχλούσε εαν δεν είχαμε κανονίσει να κάνουμε κάτι μαζί μετά...Ενδεχομένως να ήθελε να "ξεφύγει" απο το περιβάλλον της εργασίας του...( Εννοώ τον χώρο,οχι τους συνάδελφους)Δεν θεωρώ οτι είναι προσβλητικό ,ούτε έλλειψη σεβασμού...Με την ίδια λογική θα μπορούσε κ εκείνος να στραβώσει που δεν τον ακολούθησες all the way ,που λεν' κ στο χωριό μου...Ας κάνει ο καθένας ό,τι αγαπάει κ όλα καλά...( Βάλτε ,αν θέλετε, λίγο τις αρνητικές να δώ κάτι...)
Αφού σου πρότεινε να πας μαζί του και δεν είχες όρεξη, δεν καταλαβαίνω γιατί να μην συνεχίσει. Εγώ δεν θα είχα θέμα. Μου έχει τύχει να μην έχω όρεξη να συνεχίσω και του είπα εγώ ή ίδια να πάει χωρίς εμένα. Το ζήτημα είναι αν γενικά η συμπεριφορά του δείχνει ότι δεν ενδιαφέρεται και αυτό ήταν απλώς ένα περιστατικό που επιβεβαιώνει στο μυαλό σου ότι δεν νοιάζεται για εσένα.
Εάν σε ενδιαφέρει και μια αντρική γνώμη, χάνεις τον χρόνο σου θα έλεγα αυτές οι λεπτομέρειες δείχνουν χαρακτήρα και το ποσό σοβαρά σε βλέπει ο άλλος. Άντρας ο οποίος τουλάχιστον δεν σε συνοδεύει στο σπίτι είτε δεν είναι άντρας, είτε δεν σε βλέπει σοβαρά. Αξίζεις κάτι καλύτερο..
Είναι μερικά πραγματακια που ασυναίσθητα σε ξενερώνουν. Γενικά πλέον θα με ξενερωνε η έλλειψη έμπρακτου ενδιαφέροντος. Υ. Γ. Από την στιγμή που τον συνοδεύεις σε μια δική του υποχρέωση και έχεις τέτοια αδιαφορία, τι να τον κάνεις ; Όταν κάποιος σε θέλει όντως, ψάχνει αφορμές για να είναι περισσότερη ώρα μαζί σου ακόμη κι αν είναι να κοιτάτε μαζί το ταβάνι. :)
Scroll to top icon