ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.2.2020 | 11:04

Σχεση

Όταν είσαι χρόνια μόνη, πώς συνηθίζεις να έχεις σχέση? Φοβάμαι μήπως τα θαλασσωσω.. Και μου φαίνεται τοσο περιεργο να ειμαι σε σχεση.
14
 
 
 
 
σχόλια
Καποιοι περιμενουν το άτομο που θα δει σε αυτους πραγμάτα που αυτοι δεν βλέπουν, που θα τους αγαπήσει γιατί δεν αγαπάνε τους εαυτους τους,που θα τους μάθει να αναπνέουν με νόημα,κάποιον να σταθεί σε αυτους όπως δεν σταθηκαν οι ιδιοι στους εαυτούς τους. Αυτη ειναι η μια οψη του οτι θελω μια σχεση και περιμενω απο τον αλλον τα παντα ή βασιζω την ευτυχια/ολοκληρωση μου αποκλειστικα στον αλλον και στην συμπεριφορα/ενεργειες του.Η αλλη οψη του οτι θελω μια σχεση ειναι να πορευθω οπως ειμαι.Να με δεχθει οπως ειμαι και εγω εκεινην.Και το μαζι ναι να ειναι εξιταριστικο και για τους δυο.Η τελεια σχέση για μένα είναι να έχετε την ίδια τρελα στο μυαλο, την ίδια καυλα στην ψυχη και να μπορείτε να συζητησετε σαν κολλητοι χωρίς κομπλέξ χωρίς μαλακιες , να βγάζετε τα εσώψυχά σας χωρίς να φοβάστε το άτομο που έχετε απέναντι σας και να ζειτε στιγμες,να μην το χορταινεις ολο αυτο.Αγαπη και κατανοηση ναι.Και τσακωμοι ναι αλλα μετα να βρισκετε τα λαθη σας μαζι και να θελεις περισσοτερο να εισαι μαζι για να κανεις και αλλα λαθη, και αλλες τρέλες.Αυτό εγώ αποκαλώ εγώ αληθινή σχεση.
Scroll to top icon