ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.2.2020 | 19:14

έχω ανάγκη

να με έχει κάποιος ανάγκη. έχω ανάγκη να με σφίξει πάνω του και να μην μ'αφήνει,γιατί θα φοβάται να με χάσει. έχω ανάγκη να μου στέλνει τεράστια μηνύματα στις 4 τα ξημερώματα για το πόσο με θέλει και πόσο με σκέφτεται. έχω ανάγκη να με νοιάζεται και να φοβάται για το πού είμαι και εάν είμαι καλά. έχω ανάγκη να μου λέει "σ'αγαπώ",ακόμα κι αν δεν το εννοεί αληθινά. έχω ανάγκη από λίγο παραπάνω αγάπη.
14
 
 
 
 
σχόλια
Μιας γυναίκας το όνειρο ειναι μιας άλλης ο εφιαλτης. Αν όσα περιγράφεις ειναι απλα ο τροπος να πεις οτι θελεις να αγαπηθεις, το δεχομαι. Αν ομως αγαπη για σενα ειναι αυτο που περιγράφεις θα διαφωνήσω. Περιγράφεις μια σχεση στην οποια ο ενας ειναι γαντζωμενος συναισθηματικά στον αλλον, χωρις να τον αφηνει να αναπνεύσει, οχι μια σχεση αγαπης. Αυτο θελεις?
Κάνω μια υπόθεση ότι έχεις εισπράξει πολλή αδιαφορία ή ακόμη και απόρριψη στην ζωή σου και νιώθεις την ανάγκη να είσαι πραγματικά σημαντική για κάποιον και το κέντρο του σύμπαντος του.Ούτε αυτό όμως είναι υγιής κατάσταση. Πολλές γυναίκες νιώθουμε ούτως ή άλλως την ανάγκη να μας ξεχωρίσει ο "πρίγκιπας" ανάμεσα από πολλές άλλες, ώστε να νιώσουμε σημαντική γι' αυτόν κι κάπου εκεί έχεις επίσης εγκλωβιστεί κι εσύ.Ειναι άσχημο να περνάς απαρατήρητη, αλλά γι' αυτό μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα, ώστε να το βελτιώσεις και το βασικότερο είναι να αλλάξεις τον τρόπο σκέψης σου.
Μπορείς να θέλεις το οτιδήποτε. Τζάμπα είναι. Μετά όμως μην αναρωτιέσαι γιατί δεν σε πλησιάζει κανείς ή γιατί όσοι σε πλησιάζουν δεν θέλουν κάτι παραπάνω από σεξ.
Καλησπέρα και σε σένα! (:(Κουράζομαι και μόνο που τα διαβάζω κάτι τέτοια. Έχω μάλιστα βάσιμες υποψίες ότι υπάρχει ΜΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ μεταξύ μιας τέτοιας νοοτροπίας και του αιώνιου "με θέλει μόνο για σεξ").
Scroll to top icon