ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.2.2020 | 19:20

σχεση με αμφι

Ειμαι γυναίκα και πάντα είχα σχέσεις με ανδρες. Καποια στιγμή γύρω στα 23 μου ερωτεύτηκα μια γυναίκα έτσι ξεκίνησε μια ιστορία περίπου 2 χρόνων που παρόλη την ερωτικη ένταση δεν έλεγα να το αποδεκτώ. Αφου έληξε πειραματίστηκα λίγο για να ανακαλύψω την σεξουαλικότητα μου. Συνειδητοποίησα πως μ'αρεσουν και οι γυναίκες.Καποιες φορες νιωθω περισσοτερο στρεητ και καποιες περισσοτερο λεσβια. Με την όλη φάση με την κοπέλα άφου έμεινα καιρό μόνη και τα ζυγισα όλα.Αποφάσισα πως αυτο που θέλω πιο πολύ απο όλα είναι να κάνω οικογένεια. Εκανα μια σοβαρη σχέση με ένα παλικαρι που περνουσα πραγματικα καλα για 2 χρονια, άλλα σε αυτο το διαστημα δεν καταφέρα ποτε να του αποκαλύψω αύτη την πλευρά του εαυτό μου. Και αυτο γιατί φοβόμουν την απόρριψη.Οτι δε θα καταλαβαινε. Οτι θα ενιωθε οτι απειλείται και απο αντρες και απο γυναίκες και ισως δεν μπορουσε να το διαχειριστει. Ενιωθα πως δεν θα με αποδεκτει ποτε. Το ενδεχόμενο πως ήταν ομοφοβικός, παρόλο που έκανα πολλές προσπάθειες να τον κάνω να αποδέχεται την διαφορετικότητα γυρω του δεν καταφερα να του αλλαξω γνωμη .Οποτε άθελα μου αρχισα να αποσυνδέομαι συναισθηματικά. Χωρισαμε στην τελικη. Ξερω πως να αποκαλυψεις οτι σ αρεσουν και τα δυο φυλα ειναι πιο δυσκολο απο το να πεις πως εισαι γκει. Γιατι για τους στεητ και τους γκει εισαι αυτος που τα θέλει "ολα". Θέλω κάποιον να με αποδεκτει για αυτο που είμαι. Οποιοδήποτε ομοφοβικό γνωρίζω τον απορριπτω πριν καν τον γνωρισω. Δε μπορω να δεκτω πως θα είμαι με καποιον που δε θα με μαθει ποτε πραγματικά. Εσεις πως θα αντιδρουσατε αν μαθαίνατε ότι η κοπέλα που αγαπατε έχει ερωτευτει γυναικα στο παρελθον; Μην ακουσω για τριο please.
3
 
 
 
 
σχόλια
Δε θα με πείραζε καθόλου. Οπως δεν με πείραξε και σε μια σχεση που εκανα. Καλα έκανες και έφυγες γιατι έβλεπες οτι δε θα σε καταλάβαινε ποτέ. Μα θέλουμε τον αλλον οπως είναι. Αυτο μετράει. Για να ειναι δίπλα σου πάει να πει οτι κατι θέλει και κατι του αρέσει σε σενα. Και εσύ σε αυτον. Το καλυτερο σεξ ειναι το σεξ με αυτον που περνας τέλεια και χωρις αυτο. Γιατι βρίσκεις και αλλα πραγματα πέρα απο το σεξ να σε γεμίζουν μαζι του. Εύχομαι να βρεις αυτό που ψαχνεις. Και να το πεις απο την πρωτη στιγμη. Μαγκια σου ειναι και οχι να το κρύβεις. Εγω ξερεις τι της ελεγα? Τοτε? Εχω μια που κινδυνεύω να μου την κλέψουν μα και γυναίκες? Και γελούσε. Μου έλεγε δεν κινδυνεύεις. Θελω να σου πω τα βρίσκεις ψάχνοντας κι αν αγαπάς και αν θελεις τον αλλον, αυτα ολα που μας περιγράφεις είναι αμελητέα.
Έχω κάνει σχέση με bi κοπέλα και το ήξερα από την πρώτη στιγμή. Δεν με πείραζε καθόλου και δεν το έκανα ούτε για να ζητήσω τρίο όπως λες. Ήταν η κοπέλα που αγαπούσα και μόνο αυτό είχε σημασία.
Scroll to top icon