ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.5.2013 | 12:45

Βλέποντας το άρθρο εικοσάρηδες της Αθήνας για το σεξ

Όλοι γράφουν ότι είναι πανεύκολο(και κοίταζα κυρίως τις γνώμες των αντρών γιατί για μια γυναίκα δεν είναι και τόσο δύσκολο) και βαθμολογούν στην χειρότερη 8/10 και σκέφτομαι έχοντας φτάσει στο τέλος των 20 λίγο πριν τριανταρήσω μην έχοντας κάνει ποτέ σεξ με καμία πως σκατά είναι τόσο εύκολο και το βρίσκεις παντού και γιατί έχω πάρει κανονικά τα τρία μου σε όσες προσπάθειες και να έχω κάνει.Σίγουρα δεν είμαι millenial ή όπως το λένε και θα είμαι η εξαίρεση μάλλον.Που συχνάζουν αυτές οι millenial γυναίκες ρε παιδιά,πείτε μου μπας και πάω σε λάθος μέρη.
5
 
 
 
 
σχόλια
Δεν είναι τόσο εύκολο να κάνεις σεξ ούτε για τις κοπέλες....Με ποιον θα πας; Με όποιον γνωρίσεις τυχαία σε ένα κλαμπ;;Όσοι άνδρες νομίζουν ότι οι ελεύθερες κοπέλες κάνουν πιο εύκολα σεξ από τους ελεύθερους άνδρες κάνουν μεγάλο λάθος γιατί δεν ισχύει..Προσωπικά αν ήθελα θα μπορούσα να πάω και με 100 στις περιόδους ελευθερίας μου..Όμως δεν ήθελα...Πλέον φοβάσαι να κάνεις κάτι με κάποιον που γνωρίζεις σε ένα κλαμπ ή καφετέρια ή ακόμα και στη σχολή σου γιατί δεν ξέρεις αν είναι κλέφτης,δολοφόνος ή αν δεν κουβαλάει αρρώστιες κλπ...Εσύ που έχεις αυτό το θέμα δεν πρέπει να ντρέπεσαι αλλά να ψάξεις τι είναι αυτό που φταίει..Τι έχεις κάνει λάθος..Όπως θα είδες στα σχόλια δεν είσαι ο μόνος εκεί έξω.Πολλά αγόρια και κορίτσια είναι στη θέση σου εξαιτίας πολλών και διάφορων λόγων..π.χ. φόβος,υπερβολικές προσδοκίες,αναζήτηση του ενός και μοναδικού πρίγκιπα ή της γυναίκας της ζωής τους,ανασφάλεια κλπ...Ξέχνα ότι δεν έχεις σεξουαλικές εμπειρίες και βρες την χαμένη αυτοπεποίθησή σου..Γνώρισε κόσμο και μην αγχώνεσαι για το πότε θα το κάνεις...Και δεν χρειάζεται καμία από τις κοπέλες που γνωρίζεις να ξέρει..Κράτα το μυστικό..
Περάσατε τα 25 χωρίς σεξ?Οι άντρες δλδ ούτε καν σε μπουρδέλο?2 λύσεις, ή πάτε σε κανα ψυχολόγο να βρείτε τα εργαλεία να το αντιμετωπίσετε.Η ξανα κοιτάξτε τον σεξουαλικό σας προσανατολισμό, πειραματιστείτε λίγο στο διαδίκτυο. Ποτέ δεν ξέρεις
Ειμαι 23 και δεν εχω κανει ποτε σεξ. Μαλλον φταιμε κι εμεις. Εγω προσωπικα το φοβαμαι και με αγχωνει. Δεν λεω οτι ειχα καλη τυχη αλλα παραδεχομαι οτι σε καποιες περιπτωσεις το απερριψα απ το φοβο μου και μονο. Ειναι ολα μια αηδια!!! Αν δεν εχεις κανει σεξ μεχρι μια ηλικια, κατι δε παει καλα με σενα! Κι αντε πες δε πανε ολα ρολοι, τι σκατα, ουτε μανιακοι δολοφονοι ειμαστε, ουτε για το φρενοκομειο!Η πολλη πιεση φταιει! Ειμαι 23, προσπαθω να χαλαρωσω να μη το ψαχνω και να το περιμενω να ερθει. Αλλα μου χει καρφωθει οτι ειμαι στο οριο, το να παω 24 και παρθενα θα ειναι οτι χειροτερο. Μηπως να αυτοκτονησω κιολας?? αντε γιατι τα εχω παρει οχι μονο με την κοινωνια αλλα κυριως με τον εαυτο μου που την υπηρετει σαν το προβατο!
Scroll to top icon