ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.2.2020 | 02:27

Λεφτα στην ακρη

Ρε παιδια εχω μια απορια. Εσεις ποσα λεφτα εχετε στην ακρη για ωρα ανάγκης η οτιδήποτε; ειμαι κ μονος που καθε τελος του μηνα μενω με 2 ευρω; για πείτε λιγο
5
 
 
 
 
σχόλια
Ελλαδα με δυσκολια εμεναν φραγκα στην ακρη καθε μηνα.Και αυτα που εμεναν, ενα καλοκαιρι να πας 3 μερες σε ενα νησι, τοσο ακριβα που ειναι, φευγουν ολα.Και φτου ξανα και απο την αρχη.Απο την στιγμη που εφυγα εξωτερικο, τοτε καταλαβα τι σημαινει να εχεις λεφτα στην ακρη και να εισαι ανετος.
Κι εγω μενω με 5 ευρω μεχρι να φυγει ο μηνας.Δεν εισαι μονος,καταθεσεις μηδεν ναι οσο και να προσπαθω,δεν φτανουν για να περισσεψουν κιολας να αποταμιευτουν.Εχω μονο 40 ευρω μεχρι την αλλη βδομαδα τελος του μηνα που θα πληρωθω.Μα ακριβαινουν ολα ρε συ.Πας να παρεις πεντε πραματακια απο το σουπερ μαρκετ και καταληγεις να πληρωνεις 70 ευρω για μαλακιες.Οι λογαριασμοι?Κοινοχρηστα?Ενοικιο?Ευτυχως εχω τη δωρεαν καρτα οασα για ανεργους γιατι το αμαξι βαλε βενζινη βαλε σερβις βαλε εφορια μαλακιες,ηταν ασυμφορο και το εδωσα.Μετα απο ολα αυτα ναι σκεφτομαι πολυ σοβαρα γαμο και παιδι,τι να λεμε τωρα.Σε καμια δεκαετια και βαλε.
Να σου πω εγω πως το βλεπω. Αν κπ μπορει να αποταμιεύσει, τοτε καλο ειναι να εχει στην ακρη τοσα χρηματα όσα χρειαζονται για να καλυφθούν πλήρως τα εξοδα του για 3-4 μηνες, στην περιπτωση που μεινει ανεργος-η κ ξεκρεμαστος-η οικονομικά απο παντου.
Εξαρτάται από το εισόδημα και τους πόρους του καθενός. Για να μένεις με 2 ευρώ, μάλλον μιλάμε για τους γνωστούς μισθούς, οπότε αν μπορείς έστω αυτά τα δύο ευρώ να τα αποταμιεύεις κάθε μήνα, κέρδος σου είναι.Προσωπικά έχω πάντα εύκαιρο ένα τριψήφιο ποσό για ώρα ανάγκης, επειδή είχα την τύχη από μικρή να το συγκεντρώσω από δώρα και χαρτζιλίκια.Καλή δύναμη και καλή ισορροπία στα οικονομικά!
Scroll to top icon