ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.2.2020 | 15:47

\(:/)/

Είναι ένας τυπάκος στην σχολή που κάθεται μόνος του και πολύ τόνε πάω. Θέλω να τον πλησιάσω αλλά πανάθεματονα δεν είναι απλώς ότι κάθεται μόνος του πάει και κρύβεται σε κατι γωνίες και που να πάω εκεί πέρα εγώ. Βρε παιδιά μην χώνεστε σε τρύπες! Θέλουμε να σας γνωρίσουμε!
15
 
 
 
 
σχόλια
Ο/η choc έδωσε μια απλή και εύκολη λύση " τελικά ωραίο μέρος εδώ για να ηρεμήσει κάποιος, κάτι θα ξέρεις που το επέλεξες..." @ΣΑΒΑΤΖΖΖΖ στα περί "φλώρου" κλπ θα διαφωνήσω. Είμαι πρωτοετής σε γυναικοκρατούμενο τμήμα σε ΑΕΙ της Αθήνας, κατά μια 7-8ετια μεγαλύτερος απ' τις περισσότερες εκεί πέρα και τις ελάχιστες φορές που πάω, είμαι σαν τον τύπο που περιγράφει η εξ. Μπορεί να φαίνομαι σνομπ ή απόμακρος, αλλά κάθε άλλο. Απλά σκέφτομαι ότι πριν ή μετά θα έχω να πάω στη δουλειά, τη διαφορά φύλου και ηλικίας, το ότι σήμερα πάλι δεν θα 'χω χρόνο να δω τους φίλους μου κλπ. Δηλαδή, ειδικότερα στο 1ο έτος που χτίζονται οι παρέες, ακολουθούν άπειρα καφεδάκια κλπ, εμένα το μόνο που ενδιαφέρει είναι να πάω να μάθω 2-3 πραγματάκια και γεια σας.Το να κοινωνικοποιηθώ, δεν είναι στις προτεραιότητές μου για τους παραπάνω λόγους, αν τύχει όμως, είναι καλοδεχούμενο. Οι λόγοι που κάποιος/α μπορεί να φαίνεται απόμακρος/η μπορεί να είναι άπειροι και να μην έχουν σχέση με αυτό που είναι.
Βρες κάτι εκεί γύρω που κ καλά σε ενδιαφέρει να δείς απο κοντά( ο τοίχος,τα δέντρα,κατι θα βρείς) κ πιάσε του κουβέντα...Πες του κάτι τύπου " τελικά ωραίο μέρος εδώ για να ηρεμήσει κάποιος, κάτι θα ξέρεις που το επέλεξες..." Καλή τύχη!
Scroll to top icon