ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.2.2020 | 15:21

Είμαι πολύ στεναχωρημένη

Διάφορα προβλήματα,κάποια δυσεπίλυτα,μή σας ζαλίζω...Έβαλα να πιώ κονιάκ,απ'τις απειροελάχιστες φορές που μόνη και τέτοια ώρα πίνω.Διαβάζω εξομολογήσεις και μετά μπορεί ν'ακούσω και κανένα τραγουδάκι.Είστε καλή παρέα παιδιά,να είστε όλοι καλά!
25
 
 
 
 
σχόλια
Βρε ακου εδω, μη χαλιεσαι! ;) (μόνο που ο χειμώνας κι η ανοιξη των ανθρώπων δεν λογαει εποχές)Χαλαρά και όπως πάει η ροή παιδιά.... "" ...και κάποιο δάκρυ και αν κυλήσει θα το στεγνώσει ο καιρός..." ας πιούμε... χαλαρά...Πόσοι άνθρωποι περνάνε από τη ζωή μας...Και πόσα τους δίνουμε... Πάντα όμως κάτι παίρνουμε...Για όσους πέρασαν λοιπόν κι ας μην έμειναν..https://m.youtube.com/watch?v=a_Kf4tt6QCw&feature=youtu.be Σκέφτομαι να υιοθετήσω κι άλλο γατί να έχει παρέα αυτο που έχω και έχω τόσο άγχος λες και πρόκειται να κάνω δεύτερο παιδί και δεν ξέρω πως θα αντιδράσει το πρώτο χαχαχα :))
Θεωρώ οτι οι εξομολογησεις δεν είναι "τρόπος ψυχοθεραπείας" αλλά τρόπος να επικοινωνήσουμε και να γνωριστούμε καλύτερα.. Δε διαφέρουμε και τόσο πολύ μεταξύ μας οι άνθρωποι,έχουμε κοινά περιστατικά, συνήθειες, βιώματα.. μην κρίνουμε κάποιον γιατί δεν ξέρουμε τι έχει περάσει ή περνά ενώ εμείς βλέπουμε 1 στιγμή της ζωής του.Όλοι από τις δυσκολίες βγαίνουμε διαφορετικοί.Ίσως όχι όπως θ θελαν κάποιοι.Αλλά αυτοί δεν ήταν στη θέση τους.Αφήστε τον κόσμο να λέει τον πόνο του εδώ μέσα. Τα ενθαρρυντικά λόγια για κάποιους είναι φάρμακο.
Το πιστεύω Λιλυ, φαίνεσαι θετικό άτομο, ιδανικό κιόλας για να πάμε μαζί για φαγοπότι(θα τρωμε οι υπόλοιποι). :)Υ. Γ. Άγιε, ίσα-ίσα έκατσα σπίτι. Σχεδον κάθε μέρα βγαίνω βόλτα. Αν και το καλοκαίρι που πάλι πρέπει να βγω, υποφέρω από τον ήλιο. Οπότε θα κρατήσω την θετική ενέργεια του κοριτσιού. Ο,τι φτιάχνει τη διάθεση κάποιου, βοηθάει στην ανάκαμψη, θα μπορούσες να γράφεις κι εσύ λιγότερο είτε έμμεσα είτε άμεσα προσβλητικά πάντως ή αλλιώς και τίποτα. Φυσικά πάντα μπορείς να βελτιώσεις τις ατάκες σου. :)
Ατέρμονη ευχαρίστως! ;) Μα εγω πιστευω στα θετικα vibes και στην ενέργεια του αλλου, που κανεις παρέα ή μιλας. Θα πω παράδειγμα: ειχα ενα φίλο παλια, σκέτο φιλο οχι ερωτικα, λοιπον κάθε φορά που βγαιναμε με το που μιλούσαμε η ψυχολογία μου ανέβαινε ταβάνι έπιανε, αληθεια. Ηταν αισιόδοξο άτομο, με υπερφουλ θετική ενέργεια λοιπον μιλούσαμε λέγαμε τα νέα μας έλεγε αστεία, εγω τοτε ημουν λιγο πεσμένη καποια θέματα καποιες στεναχώριες καποια κατάθλιψη, λοιπον οσο ημασταν μαζι λες και δεν ξέρω τι (η θετική ενέργεια του και διάθεση προφανως) άλλαζα κι εγω, μου φευγαν ολα. Και το έλεγαν κι αλλοι απο την παρέα οτι τους έφτιαχνε τη διάθεση. Το πιστευω λοιπον αυτο με τη θετική ενέργεια. Και κατι αλλο που ειχε αυτος. Του ελεγα στειλε μου θετική ενέργεια περιμένω μια αποζημίωση απο απόλυση ή να βρω δουλεια και βρε παιδιά έπιανε μιλαμε αμέσως. Αμεσως! Λοιπον δεν ειναι λουλουδακια και κορδέλες τα όσα λέμε. Ειναι η ενέργεια που έχουμε ως ατομα να εκπεμπουμε στο χώρο, ψαξτε και στο γκουγκλ αν θελετε δε γραφω βλακείες, όπως φυσικα υπάρχουν και οι αρνητικοί άνθρωποι που σου ρίχνουν αυτόματα την ψυχολογία. Να τα λεμε.
οι ατάκες και τα αστεία μου πάντα χάλια ήταν, αν τις βελτιώσω θα χάσω την προσωπικότητά μου, δεν θα είμαι πια εγώ, δεν ξέρω αν με καταλαβαινεις.Άσε που δεν ήταν κάτι προσβολή,απλά μια πιο ρεαλιστική προσέγγιση. Η έλλειψη βιταμίνης δ σε κάνει νωχελικό με κακή διάθεση, επιστημονικά αποδεδειγμένο, ρώτα και τον γιατρό σου. Αυτός είναι ένας απο τους λόγους που όταν έχει λιακάδα σου φτιάχνει η διάθεση και είσαι χαμογελαστός.
Δεν έχω κάποια προκατάληψη μαζί σου, αλλά είναι λίγο εμφανές ότι δεν έχουμε κοινή αντίληψη περί χιούμορ και ως εκ τούτου θεωρώ ότι κάποιες φορές ξεπερνάς τα όρια. Βασικά ξέρεις τι με χαλάει; Είσαι αρκετά σαρκαστικός με τους άλλους αλλά πολύ σπάνια έχω δει ν' αυτοσαρκαζεσαι κι αυτό δειχνει δήθεν άνετο για να σου δώσω μια τίμια απαντηση. Οπότε μου δίνεις την αίσθηση ότι πολλές φορές ειρωνεύεσαι με προσβλητικό τόνο. Φυσικά μπορεί να τα έχω ερμηνεύσει όλα λάθος (και το εννοώ) Υ. Γ. Τα σχόλια σε άλλο ποστ, δεν τα έκανα αναφορά. Να ξέρεις ότι εκείνη τη μέρα όπως ήμουν, ήταν άθλος να πληκτρολογω και μάλιστα στο δικό μου κινητό για να φάνε όλα διαγραφή.
σε ποιο ποστ, για πότε λες; Ειρωνικός δεν είμαι, ούτε κάνω χιούμορ εις βάρος κάποιου όπως κάνουν πολλοί. Γενικά δεν σχολιάζω με σκοπό να είμαι αρεστός σε κανένα, και το να λες τα πράγματα όπως είναι φέρνει σε άβολη θέση τους άλλους, σίγουρα μπορείς να πεις κάποια πράγματα με πιο ωραίο τρόπο, αλλά ξέρεις κάτι είναι τόσο γτπ το μέσο(η φάση εδώ γενικά) που δεν αξίζει καν τη προσπάθεια.. Τα μαργαριτάρια δεν τα πετάς στη λάσπη με τα γουρούνια, ή κάτι τέτοιο.Πάντως αυτοσαρκάζομαι σε πολλά σχόλια (μάλλον δεν τα βλέπεις :D.) αλλά άνετο δεν με λες, και ούτε οποιος αυτοσαρκάζεται σημαινει απαράιτητα οτι είναι άνετος με τον εαυτό του, μπορέι να αυτοσαρκάζεσαι γιατί καταβάθος σε ενοχλεί κάτι στον εαυτό σου που μπορεί να μην μπορείς να το αλλάξεις. Ο Αληθινά άνετος είναι αυτός που πραγματικά δεν τν νοιάζει, και όταν δεν σε νοιάζει δεν περνά καν απο το μυαλό σου ούτε με τη μορφή αυτοσαρκασμού, γιατί απλά είναι τόσο ασήμαντο για να περάσει έστω σαν σκέψη.Οπότε όποιος αυτοσαρκάζεται, απλά έχει εντοπίσει τα κόμπλεξ του, δεν είναι ανετος γιατί δεν έχει απελευθερωθέι απαραίτητα απο αυτά. Ε λοιπόν εγώ άνετος δεν δηλώνω xD. Δηλώνω φουλ κομπλεξικός. Και χέστηκα κιόλας, σε οποιον αρέσω, εδω μέσα κυρίως.. :D
επίσης αν δεν χάλαγες όλα τα λεφτά σου σε ταβερνάκια, θα είχες για ένα καλύτερο κινητό για να γράφεις στη λίφο με άνεση και πάθος ακόμη και με πυρετούλη!(να αυτό τώρα δεν είναι ειρωνεία είναι μια πρακτική συμβουλή που θα μπορούσε δυνητικά, να κάνει το βιοτικό σου επίπεδο καλύτερο)
Δεν τα χαλάω σε ταβερνάκια, συντηρώ τον καπιταλισμό με κρέμες κυρίως :Ρ Αποτέλεσμα γιοκ, αλλά ένεκα τα κακά γονίδια. :) Για το κινητό δε δίνω πολλά λεφτά για τον απλούστατο λόγο ότι έχω τρύπια χέρια και δε ζουν πολύ μαζί μου. Μπορεί να λυπάμαι αφάνταστα όταν μ' αφήνουν από αυτόν τον μάταιο τούτο τόπο, αλλά ξέρω ότι και το καλύτερο έχει μια διετία πάνω κάτω μαζί μου. Άρα τι καλή επένδυση; Πλας μ' αυτά που βγάζω, μη νομίζεις ότι δίνω και πολλά σε κρέμες, δε μου μένουν ιδιαίτερα.Για τα σχόλια αναφέρομαι εκεί περί γυμναστηρίου, έφαγαν διαγραφή, δεν ξέρω ποιον ενόχλησαν. Υ. Γ. Ενδιαφέρον το σχόλιό σου, είναι η εντύπωση που έχω αποκομίσει ως ένα βαθμό, δεν σε ξέρω προσωπικά για να σε κατανοησω πλήρως, που και πάλι μπορεί να έβγαζα εσφαλμένα συμπεράσματα. Είναι νομίζω διαφορά αισθητικής, εσύ θα χωθεις να πεις την αλήθεια σου αλλά αν δεν είσαι απίστευτα to the point θα ακουστούν σαν κακίες ως ένα βαθμό, η διάθεση να την 'πεις'. Ασχέτως προθέσεων.Για το κομμάτι περί μαργαριταριων κτλ ή αν ο χώρος αξίζει, δεν μπορώ να σου πω αν είσαι σωστός ή λάθος αν και έχω διαφορετική προσέγγιση. Δηλαδη δεν προσαρμοζομαι στο μέσο σε τέτοιο βαθμό, η προσπάθεια έτσι κι αλλιώς μας οφελει στο να εμβαθύνουμε σε όσα λέμε και να έχουμε καλύτερη αντίληψη του γιατί και του πως. Τις λιγες φορές που τα λες ωραία, που κανείς μια προσπάθεια πάντως προσωπικά το έχω βρει εκτιμητεο και φαντάζομαι κι άλλοι, επίσης μπορεί ακόμη και χρήσιμο. Σίγουρα εδώ πέρα ειδικά θα δεις διαφορα, αλλα κάποια πράγματα δεν τα κάνουμε για τους άλλους, τα κάνουμε (η τα λέμε) γιατί έτσι είμαστε εμείς πιστεύω.
χμμ.. έχουμε ένα "κοινό", κι εγώ έχω τρύπια χέρια. Αλλα με διαφορετική ενοια, δεν μου πέφτουν πράγματα δηλαδή :Danyways. πλέον όλα μετά την διετία θεωρούνται παρωχημένα έτσι κι αλλιώς.Aυτό: "αλλα κάποια πράγματα δεν τα κάνουμε για τους άλλους, τα κάνουμε (η τα λέμε) γιατί έτσι είμαστε εμείς πιστεύω."ίσως είναι απο τα πιο σωστά πράγματα που έχω διαβάσει απο εσένα.
:)Ρε 'σύ αφού το μόνο άτομο που ξέρει τα παντα, τις χοντράδες μας, όσα δήθεν δεν είδαμε για να μην πάρουμε θέση και πολλά πολλά άλλα πραγματάκια στην καθημερινότητά μας ποιο το νόημα να ξεγελάσουμε πέντε άγνωστους ή να τους είμαστε αρεστοί όταν δεν είμαστε καλά στο πετσί μας; Οπότε μην κοιτάς τόσο που είσαι αλλά ποιος είσαι, δεν είναι πάντα εύκολο, αλλά στην τελική αν κάποιον πρέπει να πείσεις ότι αξίζεις είναι ο εαυτός σου. Αυτά δεν τα λέω για να τα πω, ίσως στο μέλλον αναθεωρήσω να ξέρεις κι ας το βρίσκεις από τα πιο σωστά που έχω πει. Αυτό το έχω από παιδί, ίσως είναι αντίδραση στην ατάκα της μαμάς μου για τη γνώμη του κόσμου που επιτέλους δεν τη νοιάζει! :)
Scroll to top icon