ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.2.2020 | 11:35

Ότι να ναι

Μωρέ πάτε καλά; Αρχικά μου δείχνει ο αλλος ενδιαφέρον. Μου αρέσει και έμενα οπότε ανταποκρίνομαι. Βγαίνουμε κάποιες φορές και εξαφάνιζεται. Ούτε μύνημα. Τίποτα. Εμένα μου αρέσει αρκετά οπότε (κακως) το προσπαθώ. Χωρίς να γίνομαι ενοχλητική η βδέλλα γιατί και εγώ δεν τα μπορώ γενικά αυτά. Απλά του έδειξα ότι ενδιαφέρομαι και του είχα προτείνει η ίδια. Είχαμε μείνει στο "θα".."θα δούμε" , "θα κανονίσουμε". Γράψιμο γενικά και όσες φορές τύχαινε να βρεθούμε η πρώτη κουβέντα του ήταν " δεν έχουμε πολύ χρόνο" και με έκανε να νιώθω λες και μου κάνει χάρη που συμφώνησε να βρεθει μαζί μου. Τέλος πάντων εννοείται ότι από ένα σημείο και μετά ξενέρωσα. Και την επόμενη φορά που μου έστειλε, (ναι, τιμή μου με θυμήθηκε μετά από έναν μήνα) του είπα ξεκάθαρα ότι δεν ενδιαφέρομαι πλέον και δεν θέλω τίποτα από αυτόν. Από τότε έχει αλλάξει η συμπεριφορά του, μου έχει προτείνει να βρεθούμε και μου στέλνει συνεχώς. Τι αηδίες είναι αυτές; Δεν γίνεται να είστε ειλικρινείς με τους άλλους; Γιατί να ασχοληθεις με κάποιον που δεν σου αρέσει μόνο και μόνο γιατι συνειδητοποιήσες ότι δεν ενδιαφέρεται πια; Γιατί εγώ αυτό καταλαβα ότι συμβαίνει.
11
 
 
 
 
σχόλια
Έπαιζε κάτι άλλο, που πιθανώς τον εγκατέλειψε και ξέμεινε. Οπότε το σίγουρο είναι ότι θα το ξανακάνει. Δυστυχώς αυτές οι συμπεριφορές από τέτοιους υποτύπους επαναλαμβάνονται.
Μια κρυο μια ζεστη για να κολλησεις,καλα το κανουν πολλοι.Εσυ βλεπεις αν θες να εισαι με καποιον,αν σου αρεσει,πως περνατε και απο κει και περα αν ξενερωνεις φευγεις.Απλο.
Scroll to top icon