ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.5.2013 | 15:12

Απολύθηκα ενα μήνα πρίν τον γάμο μου

Απολύθηκα σήμερα μετά από 4,5 χρόνια εργασίας και σπάσιμο νεύρων. Απολύθηκα ένα μήνα πριν τον γάμο μου. Θα μου πείτε δεν είσαι και η πρώτη. Αλλα στεναχωριέμαι ρε γαμώτο...μου έκανα απίστευτο πόλεμο εκει μέσα για να φύγω μόνη μου, αλλα χρειαζόμουν χρήματα. Τώρα ο θεός να βάλει το χέρι του..
4
 
 
 
 
σχόλια
ε,τουλαχιστον εσυ παντρευεσαι.Αλλοι ειναι και απολυμενοι και μπακουροι.Σοβαρα τωρα,ψυχραιμια,κανε το γαμο σου κ βλεπεις μετα.Μην σου χαλασει αυτη η μαλακια μια τοσο σπεσιαλ στιγμη!
Συγκεντρώσου στα θετικά στοιχεία και άσε για λίγο στην άκρη τα στραβά. Το πρόβλημα είναι ότι οι ευτυχισμένες στιγμές είναι λίγες και τις χαραμίζουμε ανησυχώντας για πράγματα που δε μπορούμε να ελέγξουμε.Προσπάθησε λοιπόν να περάσεις όσο πιο καλά μπορείς την περίοδο του γάμου σου και θα έρθει η στιγμή που θα ασχοληθείς και με το θέμα δουλειά.
Scroll to top icon