ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.2.2020 | 20:32

Γιατί δεν φλερτάρει ο κόσμος;

Έχω παρατηρήσει στην Αθήνα πως το φλέρτ δεν υφίσταται. Δυσκολεύομαι ιδιαίτερα να κατανοήσω γιατί δεν "προκαλούμε" ο ένας τον άλλον. Αυτό με τη σειρά του με κάνει να αναρωτιέμαι τι μου λείπει για να συνεχίσει την συζήτηση ο άλλος μαζί μου, πόσο μάλλον να με πλησιάσει. Διότι είμαι πολύ κοινωνική και μ'αρέσει τόσο το καλαμπούρι, είμαι 31, μορφωμένη, ανεξάρτητη, κοσμογυρισμένη, λατρεύω τα σκυλιά, έχω χιούμορ και βλέπομαι. Τι άλλο χρειάζεται;
24
 
 
 
 
σχόλια
Το φλερτ είναι επικοινωνία. Αν επικοινωνείς με τους γύρω σου θα προκύψει και το φλερτ. Θα προκύψει θες δεν θες, δεν γίνεται αλλοιώς. Για να έρθουν σε επικοινωνία δύο άνθρωποι δεν χρειάζεται παρά ένα βλέμμα, μια κίνηση, ακόμη καλύτερα ένα αστείο αφού λες σου αρέσει το καλαμπούρι (εκτός και δεν εννοείς ότι έχεις χιούμορ, αλλά ότι σου αρέσει το χιούμορ στους άλλους). Αν δεν το έχεις πολύ με την επικοινωνία εξασκήσου πιάσε συζήτηση με όποιον τύχει να είναι κοντά σου, οπουδήποτε και αν βρίσκεσαι. Με γυναίκες και άντρες κάθε ηλικίας, και με παιδιά ακόμη. Λες ότι είσαι κοινωνική και ανεξάρτητη, λογικά θα έπρεπε να κινείσαι άνετα ανάμεσα σε κόσμο. Αυτό που λες βέβαια με τα σκυλιά και τα ταξίδια είναι ανόητο, δεν αναγράφονται τέτοιες πληροφορίες πάνω στα ρούχα σου, άσε που δεν ενδιαφέρουν κιόλας όταν μιλάμε για φλερτ. Γνωρίζω κοπέλες αρκετές σαν κι εσένα (έτσι όπως εσύ περιγράφεις τον εαυτό σου), που αντιμετωπίζουν και εκείνες δυσκολίες στο κομμάτι του φλερτ. Μπορεί να φταίει κάτι στην συμπεριφορά σου, μπορεί να φταίει το στυλ σου, μπορεί να φταίει κάτι που δεν μου περνάει από το μυαλό γιατί δεν σε ξέρω. Αν έχεις φίλους άντρες που εμπιστεύεσαι ρώτησέ τους, ή ρώτησε ακόμη και μια καλή φίλη που ξέρεις ότι θα σου πει την αλήθεια.
Με τα παιδιά ειδικά προσχολικής ηλικίας μαθαινεις πολλά, συνέχεια 'φλερτάρουν' προσπαθώντας να έχουν την προσοχή. Αμεσότητα, η άνεση και η έλλειψη άγχους πως θα φανεί στον κόσμο ένα χαμόγελο βοηθάει. Πραγματικά όμως η επικοινωνιακή άνεση βοηθάει και στο φλερτ αρκεί να έχεις κι αντίληψη.
Ουπς Τρουφάκι τώρα το είδα το σχόλιο.Πέρα από το ότι είμαι συχνά πυκνά στην Αθήνα, έχω και δικούς μου που ζούνε εκεί. Αλλά πέρα από αυτό συνήθως μιλάω γενικά σκεπτόμενη πως συμπεριφέρονται οι Έλληνες. Αυτό πάντως που έχω παρατηρήσει στην Αθήνα είναι ότι οι περισσότεροι άνθρωποι είναι ανοιχτοί και επικοινωνικακοί.
Δεν φταις εσύ. Ειναι ο άλλος αν έχει συνηθίσει ας πούμε στις εφαρμογές του φαίνεται ευκολότερη η απο εκεί προσέγγιση και επικοινωνία παρα να ερθει να σου μιλήσει. Η τεχνολογία, το ιντερνετ δηλαδη, πιστεύω με αυτή την άνθηση των σμαρτφονς και των χιλιάδων εφαρμογών -παλιά τα κινητά με πλήκτρα ηταν πιο αθώα αν θες- απομόνωσε τους ανθρώπους και απο την αλλη τους έκανε να χάσουν την παρορμητικότητα, την επικοινωνία, την αμεσότητα και την προσέγγιση ενος αλλου. Γιαυτό βλέπεις σπάνια να φλερτάρουν. Φλερτάρουν όμως αλλά είναι όπως λεει ο Claude και η Ανία να ειναι και ο άλλος δεκτικός για φλερταρισμα, δηλαδή να του κανεις κλικ και να κανει κινηση. Δεν γίνεται αυτόματα. Ειναι να το έχει και ο άλλος όπως να το εχεις κι εσύ. Να το γράψω αλλιώς είναι παιχνίδισμα καταλαβες. Βλέμματα, γλώσσα σωματος, πλησίασμα, κινήσεις, λογια όλα αυτά λοιπον. Δες αυτό το βιντεακι λεει κάποια τιπς ωραία να το πω ετσι https://m.youtube.com/watch?v=J9_GljGFeGg
Ωραίο το σεξ δεν λέω. Αλλά .Χωρίς φλερτ δεν θα έχετε κ κάτι να θυμάστε κ να γελάτε, την ώρα του τσιγάρου.Το φλερτ είναι ένας αριθμός από ήρεμες φιλοφρονήσεις, όχι τόσο αιχμηρές ώστε να σοκάρουν ούτε τόσο ασαφείς ώστε να μη γίνονται κατανοητές.
Δυστυχώς δεν μετράει πάντα ο τρόπος και δεν έχουν όλοι την τέχνη του φλερτ...Οκ το διαδικτυακό φλερτ δεν είναι απαραίτητα κακό αρκεί να μην μένουμε μόνο σ'αυτό. Αλλά ναι η επαφή που υπήρχε παλιότερα κ ο αυθορμητισμός δεν είναι σε καλά επίπεδα.
Προτάσεις να μιλησεις ας πούμε σε συνάδελφο στη δουλεια:1. Πάμε για φαγητό το βραδάκι? 2. Χάλασε το μηχανάκι. Θα σου ήταν κόπος να με πας σπίτι; 3. Ξέρω ένα ωραίο μαγαζί με υπέροχα γλυκά. Πάμε; 4. Εφερα εγώ καφέ σήμερα (και να έχεις φέρει)5. Πάμε να τα πιούμε σήμερα; 6. Αν δεν μπορείς τα παραπάνω πες απλά :Hey, how you doin. Και προς θεού μην πεις "ιασου κόκλα. Τι ωραίο κομενακι είσαι σήμερα; τούμπανο,τούμπανο."
Επίσης δεν ενδιαφερει κανέναν αν είσαι κοσμογυρισμενη ή αν σου αρέσουν τα σκυλιά και οι γάτες. Το μόνο που τους ενδιαφέρει για να σε φλερτάρουν είναι να είσαι ομορφη. Όλες βλέπονται αλλά κάποιες είναι ωραίες. Κάποιες άλλες ομορφότερες. Λογικό δεν είναι να φλερτάρουν αυτές και όχι εσένα;
Αν εννοείς γενικά ο κόσμος, αν βγεις περιποιημένη έξω τώρα μόνη σου και πας κάπου με κόσμο αλλά περπατάς ή κάτσεις μόνη κάπου λογικά όλο και κάποιος θα σου μιλήσει. Λογικά δε θα είναι του γούστου σου αλλά είναι πολύ πιθανό. Τώρα αν εννοείς γιατί αυτοί που σ' αρέσουν δε σε φλερτάρουν, ε δεν ξέρω ούτε ποιοι σ' αρέσουν και υπό ποιες συνθήκες τους βλέπεις κι αν τους κεντρίζεις κτλ. Αλλά μπορεί να μην υπάρχει τρελό καμάκωμα, αλλά οι τύποι που θα πεταχτούν με μια ευγενική ατάκα για να σε γνωρίσουν, ακόμη κυκλοφορούν, αυτό έχω διαπιστώσει έστω εγώ τυχαία.
Scroll to top icon