ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.2.2020 | 10:48

ΣΟΣ

Είμαι τρελά ερωτευμένη με τον γείτονα μουΤί μπορώ να κάνω για να τον προσεγγίσω ?
18
 
 
 
 
σχόλια
Μην κανεις τα γνωστα απελπισμενα ξεβρακωματα γιατι δε θα απεχεις καθολου απο ολα τα κοινα κοριτσακια που βγαζουν τον κωλο τους στο δρομο για να τις προσεξουν..πες οτι κατι χρειαζεσαι...ναι ζαχαρη,καφε,μια λαμπα που καηκε αλλα ειναξ κυριακη και δεν ειναι ανοιχτα τα μαγαζια...κατι βρες και αν θελει θα προχωρησει
Καλα οτι εγραψαν οι παραπανω,με ζαχαρη ή να πεις οτι κατι σου λειπει απο αυτο που θελεις να μαγειρεψεις,μπορεις να ντυθεις καλα ναι,αλλα μπορεις να πας και αβαφτη και με τις πυτζαμες οπως ειχα παει εγω ενα πρωι (πυτζαμα απο κατω,και απο πανω μπουφαν) στο φουρνο και με βλεπει ο απεναντι γειτονας και μου λεει επ τι εγινε?του λεω βγηκα για μπουγατσα,μου λεει να στην παρω εγω,κι ετσι μιλας και μιλας.Η πλακα ειναι οτι την πρωταπριλια του ειχα πει οτι τον θελω κολασμενα κι επειδη τον ειδα και με κοιτουσε λιγο σαν what?really? το εσωσα λεγοντας οτι ειναι πρωταπριλια :)Αλλες φορες παλι οταν παρκαρε του μιλουσα καταλαβες.Ειναι να βρεις την αφορμη και να μιλησεις.Και αμα ειναι και τα μπαλκονια σας απεναντι βγαινεις να απλωσεις τα ρουχα οπως βγηκα εγω,με το σουτιεν :)
Τώρα συγγνώμη αλλά με τη τελευταία πρόταση διαφωνώ κάθετος (ακόμη κι οριζοντίως άμα λάχει) αλλά αυτό είναι καλή ιδέα μόνο αν θέλει ένα - και στα γρήγορα λογικά - κι όχι μια ωραία γνωριμία. Δεν ξέρω πόσο καλή εντύπωση κάνει το να βγεις με το σουτιέν για να σε προσέξουν σ' ένα άτομο, μπορεί να την περάσει και γι' απελπισμένη. Κακή ιδέα για ερωτευμένες, ειδικά όταν μπορεί να την δει και κάνας παππούς και να την βάλει στο μάτι.
Ναι παιδιά αλήθεια, βγηκα απλωσα μια πετσέτα και ξαναμπήκα. Καλα δε φαινομαι βρε φορα παρτίδα έχω γλάστρες και τέντα. Αλλά παλιότερα θυμάμαι έβγαινε ένας στο μπαλκόνι κι έβγαινα κι εγώ και κοιταζομαστε. Με ρούχα. Αλλά αυτο που είπα οκ το είπα σαν εκτακτο σποιλερ. Φυσικά και δεν ειναι πρέπον φυσικά και κυκλοφορούν τόσοι και τόσοι ανώμαλοι. Εδώ γεγονός έχω παει να πληρωσω κοινόχρηστα, ο διαχειριστής μόνος ανοίγει και ειναι με το σλιπ και εγώ μπαίνω μέσα να πληρωσω. Τι να εκανα? Μου λέει μια φίλη αμα σε κλείδωνε και σε βίασε, δεν ξέρω μπορεί. Αλλά θέλω να πω βλέπεις και τον άλλον και όσο να ναι κρατας και τις πισινες σου και τις επιφυλάξεις σου αλίμονο. Στην παραλία δε θα βγει με μαγιό? Ε ας του προτείνει να πάνε για μπανακι τώρα που θα καλοκαιριασει. Τι θέλω να πω. Ειναι τι σου βγαίνει και τι κανεις. Εδω έχω βρεθεί σε αμάξι σε θέση συνοδηγού μες στην κινηση και έχω αλλάξει πανω μπλούζα και έχω βγάλει και έχω βάλει. Και μετα γελουσαμε γιατί οι οδηγοί που έρχονταν απο απέναντι αντί να κοιτάνε την κυκλοφορία κοίταζαν το στριπτίζ ;) Δεν είπα να ξεβρακωθει έλεος. Απλα εγώ το εκανα σε μια στιγμη πέντε δεύτερα αποκλείεται να με είδε κανένας, βγηκα απλωσα μια πετσέτα και μπήκα μέσα. Θέλω να πω βλεπεις και τον άλλον, αν ειναι δεκτικός κανεις παιχνιδι, αλλιως κάθεσαι στα αβγά σου και δε μιλάς καθόλου. Είναι όπως αισθάνεται κανεις και φυσικά το πως αντιδράει. Ευχαριστω κοριτσαρες;)
Ο τρόπος που εκφράστηκες πάντως δεν έχει σχέση με τα πέντε δευτερα που πετιεσαι για να πετάξεις μια πετσέτα στην απλώστρα. Το να το κάνεις εσκεμμένα για να σε δουν, αν είσαι ωραίο κομενακι θα προκαλέσει είτε σεξουαλικο ενδιαφέρον, είτε θα φανεί όπως ένας γείτονάς μου που άμα δει γυναίκα σε μπαλκόνι βγαίνει με το λευκό σωβρακο και μαζεύει τα ρούχα. Νομίζω ότι αν δεν μπορεί να σε προσέξει κάποιος ντυμένη και να του κινήσεις το ενδιαφέρον με κάποιον διάλογο, τότε οι κωλοτούμπες περισσεύουν.
Καλα ναι όπως και είπα ανάλογα στον άλλον τον αποδεκτη, αν ειναι δεκτικός εννοώ μπορείς να κανεις παιχνιδι με ρούχα ή χωρίς. Παιζει ρολο και ο αποδέκτης.
Βημα 1: ντυσου περιποιησου αλλα όχι πολύ εντονα να φιανεται σα να ησουν σπιτι αλλα όχι λέτσος...Βημα 2: Πάνε χτύπα του τη πορτα, μια ώρα που να ξερεις ότι είναι σπιτι και όχι να λειπει η ωρα κοινης ησυχιας...Βημα 3: συστηθειτε αμα δε γνωριζόσαστε...ζήτα κατι που σου λείπει απο μια συνταγη που φτιάχνεις (έστω παστίτσιο και ρώτα αμα έχει μοσχοκαρυδο ξερω γω) κ ρώτα τον αμα ξερει τπτ σχετικό για τη συνταγη (πώς δένει η μπεσαμέλ ξερω γω) μοσχοκάρυδο δε θα εχει και δε θα ξερει απο μπεσαμελ... πες " οκ θενξ θα σ φερω να το δοκιμασεις αμα το καταφερω..." αμα είναι εργενης αντρας αποκελιεται να πει όχι σε τζαμπα φαι...Βημα 4 : Ζήτα απο τη μανα σ να σ κανει παστιτσιο...Βημα 5: Πηγιανε του ενα κομματι απο το παστιτσιο της μανας σου... εντ δε ρεστ ιζ χιστορι...Ναου ον ε μορ σιριους νοουτ:... το παστιτσιο γαμαει αλλα με παστιτσιο δε γαμησε κανεις/καμια... επίσης δε γαμησε κανεις με οδηγο 5 βηματων οπως ο παραπανω... οπότε απλά πανε χτύπα τη πορτα ζητα κατι / ρωτα κατι ή γουατεβερ και δειξτου οτι του αρεσεις... αυτοσχεδιασε και οτι γινει μπορει να μη το σκεφτεις καθολου και αμα το κανεις να αποδειχθει ο μεγαλυτερος μαλακας εβερ (νο γουορις δε χασαμε κ τιποτα)... μπορει να το σκεφτεσαι πολύ και να μη πας και να χασεις μια απο τις καλυτερες σχεσεις που θα ειχες...
Scroll to top icon