ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.2.2020 | 20:26

Το πιστεύετε αυτό;

Με κάποιον άνθρωπο που για έναν περίεργο λόγο συναντήσατε κάποια στιγμή στη ζωή σας και όλα ήταν τόσο έντονα και αμοιβαία αλλά δεν ήταν εφικτό να συμβεί κάτι μεταξύ σας......και ξαφνικά τον χάσατε απο την καθημερινότητα σας λόγω μιας υποχρεωτικης αλλαγής.... πιστεύετε ότι θα σας ξαναφέρει η ζωή κοντά; Αλήθεια,αν αυτό που το λένε μοίρα , κάρμα δε ξέρω πως, υπάρχει , κατά πόσο μπορεί να αφήνει πράγματα στη μέση...??
10
 
 
 
 
σχόλια
Ακριβώς όπως το λες... αμοιβαίο που ξαφνικά διακόπτεται πριν καλά καλά αρχίσει... Η ζωή είναι απρόβλεπτη, δεν ξέρουμε ποιος ορίζει τα πράγματα, αν αυτά ορίζονται. Προτιμώ όμως να μένω με την ελπίδα, κάνοντας παράλληλα τη ζωή μου!Δεν ξέρω αν υπάρχει θεός, μοίρα, κάρμα, κλπ. Πάντως εγώ πιστεύω στην αύρα του άλλου, νιώθω ότι το καλό που κάνω κάποια στιγμή θα μου ανταποδοθεί, χωρίς να με νοιάζει ποιος θα το ανταποδώσει ή αν θα το κάνει.Εύχομαι να πάνε τα πράγματα όσο καλύτερα γίνεται και για τους δυο σας!
Κανένα κάρμα, καμία μοίρα. Μου έχει τύχει να ξαναβρεθώ (πολλάκις) με τέτοιο άτομο. Επειδή υπήρχε αμοιβαία θέληση. Έως ότου σταμάτησε να υπάρχει, και σταματήσαμε και να βλεπόμαστε.
Δεν ξέρω να σου πω. Και 'γώ το ψάχνω ακόμα. Προσπαθώ να δω τα πράγματα με τη λογική, αλλά κάποιες φορές η λογική μου με έχει διαψεύσει. Οπότε δεν ξέρω αλήθεια. Σίγουρα δεν τα ελέγχουμε όλα. Υπάρχει το τυχαίο, οι συμπτώσεις, αυτό που δεν μπορούμε να προβλέψουμε.
Scroll to top icon