ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.2.2020 | 00:41

ΠΟΝΑΕΙ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ

Μιλαγα με ενα ατομο το καλοκαιρι το οποιο το γνωρισα μεσω μιας γνωστης και ανταλλαξαμε ινστα ...μιλαγαμε μεσα απο εκει και ετσι ειχε ενδιαφερον ολο αυτο ...μετεπειτα αρχισαμε και τις τηλεφωνικες κλησεις !Για να ειμαι ειλικρινης στην αρχη με ξενερωνε με αυτα που μου λεγε στο τηλ διοτι φαινοταν λιγο ξινος και αποτομος και γνκα στο τσατ ηταν πονηρος καπως αλλα οκ...εγω ηθελα να του κανω το παιχνιδι δυσκολο να μην τα εχει ολα ετοιμα στο πιατο μεχρι που αρχισα να τον θελω παραφορα !ενα βραδυ του προτεινα να κανουμε βιντεοκληση διοτι ηθελα να τον δω αλλα ξαφνικα κατι με επιασε και κομπλαρα και τλκα δεν καναμε ισως να τον ξενερωσε αυτο αρχικα ...και απο τοτε μιλαγαμε καπως πιο αραια στο τσατ και νομιζα οτι ειχε ξςνςρωσει πληρως και δεν τον συναντησα ποτε απο κοντα εδω και 6 μηνες με ακολουθαει και τον ακολουθω βλεπει τι κνω κλπ αλλα δεν τον εχω δει ποτε και μ εχει μεινει αποθυμενο ...Μεχρι που σημερα μ ξαναστειλε μετα απο καιρο μνμα αλλα μ επιασε κουβεντα για ενα ακυρο θεμα τι να κανω ?
7
 
 
 
 
σχόλια
Και εμένα πονάει η ψυχή μου, λέω να της βάλω γύψο ή ίσως χρειάζεται απλά ένα τσιρότο για να σκάσει. Μπαταρισμενη ψυχή τυλιγμένη με άσπρους επιδέσμους. Καταραμένο λευκό, άδειο χρώμα, τρελό και ύπουλο χρώμα στην δήθεν νηνεμία του.
δεν κατάλαβα και πολλά αλλά τελικά αν το δεις με θετική ματιά ,οποία κι αν είναι η φάση που περνάς δεν ξέρω, σε κάνει να έχεις με μια πιο ποιητική-αλληγορική θεώρηση των πραγμάτων, κάτι τέτοια ποστ κράτησε τα, μπορεί να κάνεις καριέρα στην ποίηση κάποτε, που ξέρεις.
Αν δεν ποτίσεις τον κήπο σου θα στον ποτίσει ο γείτονας λέει η παροιμία. Το ίδιο είναι και με τις σχέσεις διαδικτυακές και μη. Αν δεν δείξεις το ενδιαφέρον σου εσύ θα το δείξει κάποιος άλλος.Βασικά χωρίς πραγματική «χειροπιαστή» παρουσία συντηρείς μόνο αναμνήσεις κ χαμογελάκια.Οποτε αν θέλεις να τον διεκδικήσεις κάπως, είναι μια ευκαιρία να του μιλησεις και ίσως συναντηθείτε.
Scroll to top icon