ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.2.2020 | 12:52

Άγχος

Αρχικά θέλω να πω ότι είμαι κοπέλα 23 ετών και είμαι έγκυος από τον αρραβωνιαστικό μου που αγαπιόμαστε πολύ. Όμως έχω κάποια προβλήματα που με βασανίζουν και κάποια άγχοι τα οποία θα μου πείτε τώρα τα σκέφτηκες αυτά....τελος πάντων. Καταρχάς το παιδί το θέλω ο άντρας μου με στηρίζει ευτυχώς ..απλά έχουμε να λύσουμε κάποια θέματα όπως:δεν έχουμε δικό μας σπίτι μένουμε μαζι με την μητέρα του όπου δεν έχουμε και την καλύτερη σχέση αφού μου πάει κόντρα συνέχεια, ο άντρας μου ασχολείται με τα αγροτικά του αλλά δεν έχει κάποια άλλη δουλειά για έξτρα εισόδημα. Βέβαια δεν μας λείπει τίποτα διότι έχει κάποια χρήματα στην άκρη βγάζει και από την περιουσία του αλλά αυτό δεν είναι κάτι μόνιμο. Οι οικογένεια μου ζει μακριά από εμένα και έτσι βοήθεια δεν έχω από πουθενά ούτε οικονομικη διότι δεν μπορούν να μου δίνουν οπότε δεν εισπράττω από πουθενα διότι δεν δουλεύω κιόλας. Και τώρα εγώ αυτό που θέλω είναι να φύγουμε να πάμε σε δικο μας σπίτι έστω με νοίκι διότι δεν αντέχω την συμπεριφορά της πεθεράς μου. Δεύτερον αν ο άντρας μου πιάσει δουλειά εγώ είμαι αμαθη από μωρά και ποιος θα με βοηθάει?? Και δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι ότι θα μένουμε όλοι μαζί για να με βοηθάει..οποτε θα κάνω ότι μπορώ να μάθω γρήγορα να φροντίζω το παιδί μου.γιατι αλλιώς... Τώρα θα μου πείτε δεν τα ήξερες αυτά μωρέ τα ήξερα αλλά από τότε που έμεινα έγκυος είδα από την πλευρά της μια άσχημη συμπεριφορά που δεν την περίμενα τόσο και αναθεώρησα πολλά πράγματα..εσεις τι θα κάνατε από που θα ξεκιναγατε να λύσετε το πρόβλημα? Όσον αφορά το νοίκι ο άντρας μου λέει ότι μπορεί να το πληρώνει αλλά από την άλλη χρειαζεται και μια δουλειά για να με ασφαλίσει..
3
 
 
 
 
σχόλια
Πέρα από τα οικονομικά, ήθελα να σου πω να μην σε τρομάζει το μωράκι.Καμία μανούλα πριν κάνει το πρώτο της παιδάκι, ήταν μαθημένη να μεγαλώσει μωρό.Και υπάρχει και η περίπτωση όταν η πεθερά δεί το εγγονάκι της να αλλάξει συμπεριφορά.
Όλοι μας θέλουμε πολλά. Το θέμα είναι κατά πόσο οι επιθυμίες μας μπορούν να πραγματοποιηθουν. Θέλω να πω ότι, αν τα οικονομικά σας δεν σας επιτρέπουν να φύγετε από το σπίτι της πεθεράς σου, τότε θα πρέπει να βρεις έναν τρόπο να συνυπάρχεις μαζί της, χωρίς να είσαι συνεχώς μέσα στα νεύρα.
Scroll to top icon