ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.2.2020 | 15:33

Ας πω και εγω τον πονο μου

Ειμαι 26 χρονων κοπελα. Μεχρι τον Οκτωβριο δουλευα σεζον και επεστρεψα Αθηνα , να μεινω στο σπιτι με τη μητερα μου. Ο πατερας μου μας εχει ξεγραψει , εμενα , την αδερφη μου και ζει στη Γερμανια απο οταν εγω ημουν στο δημοτικο . Εχω να τον δω γυρω στα 4 χρονια απο κοντα και να μιλησουμε 2 χρονια απο το τηλεφωνο. Η μητερα μου τα τελευταια χρονια παλευει με τον αλκοολισμο. Οταν ειναι νηφαλια με βριζει , με ειρωνευεται, απαιτει χρηματα απο εμενα αφου ολοκληρος ο μισθος της παει στο ποτο, χτυπαει πορτες και ντουλαπια. Οταν ειναι μεθυσμενη, λιωμα , κυλιεται στα πατωματα και ποτε ποτε μαζευω τους εμετους της. Βοηθεια δεν δεχεται, δεν ξερω αν θελει και να αλλαξει, δεν ξερω τι αλλο να κανω. Ξερω μονο οτι με ποναει. Αποφασισα να φυγω απο το σπιτι αφου βρηκα και μια δουλεια με 650 ευρω. Αρχισα να ψαχνω σπιτι. Σπιτι κατω απο 400 ευρω που να μην ειναι υπογειο δεν βρηκα. Οι μεσιτες σε βαζουν σε λιστα και δεν σε παιρνουν ποτε πισω. Βρηκα ενα σπιτι νορμαλ , χρειαζεται μονο ενα μεσο για να φτασω στη δουλεια μου και μου λεει ο ιδιοκτητης να του δωσω μπροστα μισο χρονο συν 500 ευρω εγγυηση. Ηθελε δηλαδη περιπου δυομιση χιλιαρικα με το καλημερα σας. Δεν ξερω σε ποιο κοσμο βρισκονται.Πειτε μου , με εξιμιση κατοσταρικα τι να κανω πρωτα; Να πληρωσω ενα τετοιο ενοικιο ; Να βαλω μοναδες στο κινητο; Να πληρωσω λογαριασμους ; Να παρω μηνιαια καρτα για τα μμμ; Να παω μαρκετ; Και μεσα σε ολα αυτα να πληρωνω και καποιες αναγκες της μανας μου γιατι δεν θα την αφησω και να πεθανει. Εχω και την αδερφη μου που παει ακομη λυκειο και οσο και να το κανεις πρεπει να της δωσω κανενα χαρτζιλικι. Εβλεπα τη ψυχουλα μου τα παππουτσια της να ειναι σακαταμενα και να μην λεει τιποτα. Παρακατω εχω και τον βλακα τον πρωην μου που δεν καταλαβαινει οτι δεν θελω να ειμαστε μαζι. Οσο ειχαμε σχεση με κοροιδευε αφου φλερταρε με ο,τι θηλυκο κυκλοφορει και με υποτιμουσε λεγοντας ποσο κακη ειμαι στο σεξ και οτι ειμαι βαρετη και ευκολη. Ε τωρα λεει σε ολους οτι ειμαστε ακομη μαζι.
14
 
 
 
 
σχόλια
Για τη μητέρα σου με τον αλκοολισμό μιλά με κάποιον ειδικό...Δεν καταλαβαίνει λογικά ότι έχει εθιστεί για αυτό και δε ζητάει βοηθεια.Ίσως σε κατευθύνει πως να χειριστείς.
Εγώ είχα μείνει σε υπόγειοΚαι είχα όλους τους λογαριασμούς με διακανονισμό..Βαρεσα μια σεζόν και ξεχρεωσα...Βαρεσα και παζάρια και μάζεψα και πήγα σε ισόγειο.. Έστελνα κ εγώ χρήματα. Έτρωγα 4 μέρες το ίδιο φαγητόΑλλά είχα την ησυχία μου.
Κοίτα, όσο πρόθεση και να έχει κανείς για εθελοντική εργασία , εδώ μέσα πολλές φορές όλα είναι πιο δύσκολα. Πόσα να αντέξει ένας άνθρωπος;; Το γλυκό το κορίτσι, η sensitive, εντοπίστηκε κάτι εξομολόγησεις πάνω, κάτι εξομολόγησεις κάτω.
Είδα τα καλά σας σχόλια και είπα να εμφανιστώ. Φυσικά ο καλύτερος τρόπος για να το κάνω αυτό, είναι μία περίληψη!Η κοπέλα της εξομολόγησης περνάει αρκετά δύσκολες στιγμές, διότι ο πατέρας της οικογένειας τους έχει ξεγράψει και η μητέρα είναι αλκοολική. Θέλει να φύγει από το σπίτι της, αλλά με τις απολαβές της -που φτάνουν τα 650 ευρώ- είναι ακατόρθωτο. Σημειώνει, πως βοηθά οικονομικά την μητέρα και την μικρή αδερφή της, που πηγαίνει σχολείο. Δεν μπορεί να συντηρεί εξ ολοκλήρου τον εαυτό της και εν μέρει την οικογένειά της. Στο τέλος, αναφέρει και ο πρώην της, που είναι ένας βλάκας και μισός, δεν αξίζει να πω κάτι για αυτόν.
Scroll to top icon