ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.2.2020 | 17:22

Σκληρή ιστορία...

Λοιπόν...Η "φίλη" μου σπούδαζε εξωτερικό...Μαλώσαμε μια μέρα και την επόμενη ημέρα έκλεισα εισητηρια για να πάω να την βρω...Πάει εδώ και δύο χρόνια που γνωριζόμαστε.Εν το μεταξύ εγώ την γουστάρω και το ξέρει Μέσα σε αυτά τα δύο χρόνια όταν έφυγε για σπουδές εγώ έκατσα έκανα δύο σχέσεις μπας και την ξεχάσω ..Μπορώ να πω ότι την είχα ξεχάσει και είχα συνειδητοποιήσει ότι ποτέ δεν θα ήταν δικιά μου.Μέχρι που άρχισε να την ενοχλεί που εγώ πλέον την "έγραφα ".Μέχρι που μου το γύρισε ξανά και εγώ άρχισα ξανά να ενδιαφέρομαι πολύ.Για αυτό και πήγα άλλωστε να την βρω.Νόμιζα ότι κάτι είχε αλλάξει μεταξύ μας.Αλλά όχι.Δεν άλλαξε κάτι.Τα ίδια..Το μόνο που άλλαξε ήταν η Μαρία (ας την πούμε έτσι ). Άλλος άνθρωπος .Όταν πήγα έβλεπα ότι την ενδιέφερε να βγει με τους φίλους της από εκεί ( ήταν και κάτι αγόρια ).Το χειρότερο ήταν ότι την πρώτη μέρα που είχα κάνει ταξίδι 6 ώρες είχαμε βγει είχαμε πάει για καφέ,γυρίσαμε σπίτι αργά. ντύθηκε και πήγε να βρει την παρέα της.(εγώ δεν πήγα γιατί ήμουν πτώμα). Εντάξει για μην την αδικήσω πήγε μόνο για μιάμιση ώρα..Εγώ για να είμαι ειλικρινής δεν με νοιάζει αν ήταν μια η τέσσερις ώρες.Σημασια έχει ότι βγηκε.πιστευω ότι δεν θα γινόταν κάτι αν δεν πήγαινε μια ημερα.Τέλος πάντων για να μην την μακραίνω την συζήτηση.Σε αυτό το ταξίδι καταλαβα ότι και σε σχέση να ήμουν με αυτή την κοπελα δεν θα κρατούσε πολύ .Δεν πέρασα τόσο ωραία μαζί της ..δεν ειμασταν όπως ειμασταν παλιά..Δεν υπήρχε η διάθεση ..Επίσης δεν εκτίμησε τίποτα από τις πράξεις μου...Κατέληξα στο συμπέρασμα να φύγω από κοντά της. Εκει έξω υπάρχουν κοπέλες που περιμένουν πως και πως το ενδιαφέρον από κάποιον και εγώ το δίνω σε μια κοπέλα που δεν το εκτιμάει..Μπορώ να πω ότι η Μαρια είναι μια από τις κοπέλες που την ερωτεύτηκα πραγματικά...Το κατάλαβα στο ταξίδι ότι ακόμη και που περνούσαμε χάλια εγώ την χαζευα σαν τον ηλίθιο...
24
 
 
 
 
σχόλια
"Υπάρχουν κοπέλες που περιμένουν πως και πως το ενδιαφέρον από κάποιον".Και ήμουν σε φάση Νιρβάνα για λίγο μετά από το σπιτίσιο μου Σπα.
Καταρχάς ήταν λάθος εκ μέρους της που προσπαθούσε να αναζωπυρώσει το ενδιαφέρον σου, ενώ δεν ένιωθε το ίδιο. Ήταν σαν να σε χρησιμοποιεί για επιβεβαίωση.Κατά τα άλλα απλώς την είχες εξιδανικευσει, ακριβώς επειδή ενώ σου άρεζε, δεν την είχες ποτέ. Όταν τη γνώρισες καλύτερα, κατάλαβες ότι δεν ταιριάζετε. Συμβαίνει συχνά.Κοίτα να βρεις, όχι μία κοπέλα από τις πολλές που κάνουν πως και πως για ενδιαφέρον, αλλά κάποια που θα θεωρεί σημαντικό το ΔΙΚΟ ΣΟΥ ενδιαφέρον. Δεν νομίζω ότι είναι και πολύ κολακευτικό για εσένα να σου δώσει προσοχή και ενδιαφέρον, μόνο και μόνο επειδή έχει ανάγκη από ενδιαφέρον. Άσε που το πιθανότερο είναι μια τέτοια κοπέλα να μην είναι γοητευτική. Πάντως από όσα γράφεις μου δημιουργείς την εντύπωση ότι θα ήσουν πολύ πιεστικος και ελεγκτικός σε μια σχέση.
Χαρακτηριστική εξομολόγηση για το πώς σκέφτεται ο άνθρωπος. Τα νοητικά κενά, ο εγωκεντρισμός, ο αχρείαστος συναισθηματισμός, η προσπάθεια δραματοποίησης μια ιστορίας.
Εν τω μεταξύ εδώ πέρα βλέπουμε την αλαζονεία που μερικοί νομίζουν ότι κάνουν χάρη με δήθεν έρωτες. Πιο πολύ πιθανό είναι να είναι ερωτευμένοι με τον εαυτό τους που άμα κουνήσουν κανένα δάχτυλο οι άλλοι πρέπει να στρώσουν κόκκινα χαλιά. Αχ και βαχ μικρέ.
Δεν καταλαβαίνω γιατί νομίζουν μερικοί ότι τους χρωστάει χάρη κάποιος άπαξ και δείξουν ενδιαφέρον. Λίγο μεγάλη ιδέα έχεις για τον εαυτό σου και μακάρι να 'σουν ο μόνος δηλαδή. Υ.Γ. Όλοι έχουμε φάει απόρριψη- η δική σου δε ήταν ξεκάθαρη κιόλας, πουθενά δε διάβασα για τίποτα φρούδες ελπίδες που σου πούλαγε-αλλά στο τέλος το πήραμε απόφαση και πήγαμε παρακάτω κουτσά-στραβά. Ακόμη και να μη μας θέλει κανένας,θα επιβιώσουμε. Σιγά.
Το χει ξαναδείξει! Έχεις στανταράκι γράψει εσύ εξομολόγηση αυτές τις μέρες, είσαι ο ίδιος! Απλά εκείνη η εξομολόγηση ήταν μικρούλα, ήταν τρόπον τινά περιληψούλα! Είσαι σίγουρα ο ίδιος! Σε εκείνη τη μικρή εξομολόγηση με τις λίγες γραμμές, είχα την άποψη πως ένα θεματάκι το έχεις. Κάτι μέσα μου, μια βιδούλα έχει λασκάρει. Μέχρι που έγραψες αυτή τη μεγάλη εξομολόγηση και σκυλοβαρέθηκα! Και την διάβασα οοολη. Λογικά γουστάρω να βασανίζομαι.
Τι βλέπω ώρες-ώρες εδώ μέσα;!Θα λαλήσω καμία ώρα και αν μη τι άλλο, δεν ξέρω ποιος θα φροντίζει τον γάτο μου.Η φερόμενη ως Μαρία, δηλαδή δεν μπορούσε να βγει με τους φίλους της, όσο ήσουν εκεί; Τι σόι πράγματα είναι τούτα; Δεν είσαι προτεραιότητα στη ζωή της, ούτε αυτή στη δική σου. Εσύ την έκανες. Πάλι καλά που το συνειδητοποιησες. Φίλοι, ήσασταν από μεριάς της, παρόλο που είχες αισθήματα για εκείνη. Σε τέτοιες περιπτώσεις, καλό είναι να παίρνεις τις αποστάσεις σου, σε καλό δεν καταλήγουν. Κάλιο αργά παρά ποτέ.
Με τρομάζει κάπως το βλέμμα της εικονιζομενης και τρομάζω που δεν φαίνεται ούτε ψεύτικη, ούτε αληθινή. Συγχρόνως μ'αρεσει κιόλας. Τι ακριβώς ειναι; Το δικό μου το βρήκα τυχαία, ψάχνοντας για φωτό απο έναν άλλον χαρακτήρα. Τελικά βρήκα αυτή τη φώτο και μ'αρεσε. Όμως πάλι την βαρέθηκα και θα την ξανά αλλαξω :Ρ. Ρε παιδί, πολύ σωστά τα είπες. Ο,τι είχα στο μυαλό μου. Ενδιαφέρουσα περίπτωση η sensitive.
Caramel, το άβατάρ μου είναι μία φωτογραφία από το κοριτσάκι που πρωταγωνιστούσε στις ταινίες "Πίπη η Φακιδομύτη". Θυμάμαι αμυδρά τις ταινίες της, καθώς γεννήθηκα αρκετά χρόνια αργότερα και δεν ήταν της εποχής μου. Ωστόσο, όταν είδα αυτή τη φωτογραφία κάπου στο διαδίκτυο, συνδύαζε λίγο τα παιδικά μου χρόνια, την κάμποση αγάπη μου για τα μακαρόνια συν το απλανές βλέμμα που συχνά με κατηγορούν ότι έχω. Με όλα αυτά, την επέλεξα με περίσσεια σιγουριά!YΣ: Ρε παιδί, ευχαριστώ για την σύντομη και σωστή επεξήγηση.
Μ'αρέσει που 'χει ολόκληρο στόρι από πίσω και δεν είναι τυχαία η επιλογή. Στην συγκεκριμένη λήψη η Πίπη φαίνεται σαν ψεύτικη. Δηλαδή νόμιζα πως δεν ήταν άνθρωπος, αλλά κούκλα, γι'αυτό η φωτο μου φαινόταν (ωραία) τρομακτική. Τα μακαρόνια την απογειώνουν.
Scroll to top icon