ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.3.2020 | 23:27

Έλλειψη αγαπης

μεγαλη... κ η αίσθηση είναι σαν να βουλιάζω στο νερό , να πνίγομαι κ δεν υπάρχει τίποτα να κρατηθώ
7
 
 
 
 
σχόλια
Οσα δεν ειπα,εκανα,ενιωσα και οσα αντιστοιχα λαθη επραξα. Ολα εκει τα πεταξα μα ξεχασα πως η θαλασσα ειμαι εγω και με επνιξα.Πάρε ανάσα και βγες εξω η ζωή συνεχίζεται.
Florence and the machine - What the water gave me https://www.youtube.com/watch?v=mJ4eMSWhzDUΗ εξομολόγησή σου μου θύμισε αυτό το τραγούδι. Δύο πράγματα μας κατακλύζουν τόσο πολύ, που θα τα μπορούσες να τα πεις δυσβάσταχτα. Το νερό και τα συναισθήματα. Η αίσθηση του ότι πνίγεσαι είναι ίδια. Ο ένας τρόπος είναι ο φυσικός κι ο άλλος ο ανθρώπινος.Έχω αγαπήσει με πολλούς τρόπους αυτό το τραγούδι. Μην αφήσεις γεμάτες από πέτρες τσέπες να σε πάνε στο βυθό.
Αγαπησε πρωτα εσυ τον εαυτο σου. Ξεκινινα καποιο χομπι... πηγαινε γυμναστηριο..κανε κατι που αγαπας! Να φροντιζεις τον εαυτο σου με καθε τροπο! Γνωρισε ετσι νεα ατομα και σιγουρα θα βρεις την αγαπη εκει που δεν το περιμενεις..!!
Δεν καταλαβαίνω τι είδους αγάπη σου λείπει ( οικογενειακή? φιλική? ερωτική? ) αλλά θεωρώ οτι πρέπει αρχικά να αγαπήσεις εσύ τον εαυτό σου, αλλιώς ενδέχεται να πνίξεις εσύ τους άλλους...Φιλικά...
Scroll to top icon