ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.3.2020 | 02:09

Οικογενειακα

Η μαμά μου έχει πάνω από χρόνο που έχει πρόβλημα με τα μάτια της δεν βλέπει καλά και όταν της το λέω θίγεται με βρίζει και μου λέει να ασχολούμαι με δικά μου ζητήματα! Πιστεύω δεν βλέπει παρά αρκετά θολά αλλά έχει ένα χαζοεγωισμο που δεν την αφήνει να δει πέρα από τη μύτη της! Προσπαθώ να τη βοηθήσω και δεν θέλει! Χρήζει επείγουσας βοήθειας! Είναι ήδη 68 και θα γίνει χειροτερο με τα χρόνια! Δεν μαγειρεύει, δεν πλένει όλα τα κάνει ο πατέρας μου . Εγώ λείπω για δουλειά σε άλλη πόλη! Αρκετά μακριά από τη δική μου και νιώθω τύψεις όταν τους αφήνω πίσω . Δεν ξέρω πώς να ενεργησω! Τι άλλο μπορώ να κάνω και να πιάσει τόπο; Θα χασει την όραση της τελείως αν δεν το κοιταξει! Επίσης , πιστεύω έγινε λόγω στεναχώριας δεν είναι πολύ καλά και λόγω της γιαγιάς μου που πέθανε πρόσφατα και λόγω της αδελφής μου που έχει νοητική υστέρηση ξεχνάει πολύ..είναι συνέχεια αφηρημένη! Εγώ μια έρχομαι μια φεύγω! Και αν τους συμβεί κάτι; Δεν ξέρω τι να πρωτοκοιταξω..τη ζωή μου ; Τους γονείς μου; Αδιέξοδο μόνο και φοβία
6
 
 
 
 
σχόλια
να της πεις να παει σε οφθαλμιατρο για εξεταση ωχρας κηλιδας,ειναι ενα συμπτωμα αυτο που λες η θολη οραση.Μην το αφησει γιατι οδηγει σε τυφλωση και ειναι κριμα.
Ετοιμαζόμουν να πω το ίδιο. Επίσης θα μπορούσε να είναι 1.καταρράκτης (σύνηθες σε ηλικιωμένους αλλά και σε όχι τόσο ηλικιωμένους) -θεραπεύεται με λέϊζερ σε διαδικασία ρουτίνας2.επιπτώσεις αδιάγνωστου σακχαροδιαβήτη (θα χρειαστεί για τη γενικότερη υγεία της να το ρυθμίσει τότε) -αν δεν θέλει οπωσδήποτε οφθαλμίατρο σε πρώτο στάδιο αυτό μπορεί να διαγνωστεί και με τυπικές αιματολογικές.
Εγώ πάλι σε συμβουλεύω σε αυτή την περίπτωση και σε συνεργασία με τον πατέρα σου να γίνετε αυστηροί και σκληροί αν χρειαστεί. Να την πάτε σηκωτή στο γιατρό ακόμα και με φωνές. Έχω χάσει θεία γιατί καθόταν ένα χρόνο να πονάει, αρνούμενη να πάει στο γιατρό από φόβο για τη διάγνωση.Και το περιβάλλον τότε καθόταν και έχασκε τεθλιμμένο. Λοιπόν άμεσα κλείσε ραντεβού και βγείτε για μια υποτιθέμενη βόλτα μέχρι... το ιατρείο. Ξέρω δεν είναι απλό, επιμένω όμως στο να είστε αυστηροί και αδιάλλακτοι.
Αυτή ανησυχεί περισσότερο από σένα.Να είσαι καλός και διακριτικός μαζί της.Όταν πηγαίνεις εκεί, να τη φροντίζεις, να είσαι απαλος σε όσα λες και υποστηρικτικος. Αν είσαι αγόρι. Αν είσαι κορίτσι, όλα σε -η.
Scroll to top icon