ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.3.2020 | 02:21

Ανασφάλεια

Υπάρχει ένας άνθρωπος με τον οποίον γνωριζόμαστε 12 χρόνια ,υπήρχε πάντα το ερωτικό- φιλικό στοιχείο στη σχέση μας αλλά δεν είχαμε καταφέρει να κάνουμε κάτι πιο ουσιαστικό, κυρίως λόγω απόστασης. Παρόλα αυτά, επιτέλους τα καταφέραμε και πλέον είμαστε μαζί και μάλιστα πολύ ερωτευμένοι. Υπάρχει όμως πολύ έντονα το ζήτημα της ζήλιας και της ανασφάλειας μεταξύ μας, καθώς αυτός ο άνθρωπος έχει γίνει πολύ πιεστικός και υπερβολικός σε ορισμένες στιγμές μας. Ενώ γενικα προσπαθεί να το αντιμετωπίσει, αυτό βγαίνει στην επιφάνεια ξανά και ξανά. Για παράδειγμα, μπορεί να μου κρατήσει μούτρα επειδή θεωρεί ότι εγώ κοιτάω κάποιον που κάθεται απέναντι μας κι εγώ δεν ξέρω καν για ποιον μιλάει, γιατί χαζεύω με το κινητό και ποιος ξέρει που μιλάω, γιατί δεν του στέλνω μηνύματα ενώ είμαι απασχολημένη και το ξέρει και τέτοια πράγματα. Αισθάνομαι ότι όλα αυτά φθείρουν τη σχέση μας και πως κάποιες φορές ασφυκτιώ. Τι θα μπορούσα να κάνω για να αποφύγω τον χωρισμό, τουλάχιστον σε πρώτη φάση?
7
 
 
 
 
σχόλια
Εγω απλα θα σου πω οτι η ζήλεια ειναι αρρωστεια κ ο ζηλιάρης ανθρωπος δεν αλλαζει. Απ οτι καταλαβαινω ειστε λιγο καιρο μαζι. Κατσε λιγο ακομα μαζι του κ μετα θα ρωτας "πως να χωρίσω? " κ οχι "πως να μη χωρίσω? ".
Και αν όλοι αφήναμε λιγάκι τον εγωισμό μας στην άκρη. Και αν κοιτούσαμε πέρα από την μύτη μας. Και αν νοιαζόμασταν λιγάκι για τον διπλανό μας. Και αν ακούγαμε λιγάκι μερικές συμβουλές των άλλων. Και αν εκφράζαμε πραγματικά αυτά που νιώθουμε. Και αν δεν κρυβόμασταν πίσω από το δάχτυλο μας. Και αν συζητουσαμε περισσότερο. Θα βρίσκαμε την γαλήνη. Θα ζούσαμε.μπορεις να το κανεις κι εσυ.
Ζηλεύει, ε;...Το γεγονός ότι επιτέλους "τα καταφέρατε και είστε μαζί" μετά από 12 χρόνια γνωριμίας, δεν αποτελεί λόγο για να αποφύγεις τον χωρισμό. Αν γνωριζοσασταν έναν μήνα δεν θα τον χωριζες; Ε, το ίδιο θα κάνεις και τώρα.Ασε το τηλέφωνό του στο κοντρόλ και τον ενημερώνουμε εμείς, αν θες.
Scroll to top icon