ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.3.2020 | 10:05

Λάθη

Έχασα σχεδόν τέσσερα χρόνια από τη ζωή μου. Ο,τι κάνω τώρα έπρεπε να το κάνω πριν τέσσερα χρόνια. Όσο και να λέω "δεν πειράζει κάλλιο αργά παρά ποτέ" τόσο τα λάθη που έκανα έρχονται συνεχώς μπροστά στο δρόμο υπενθυμίζοντας μου συνεχώς πόσο σκ@τ@ τα εχω κάνει στη ζωή μου.
6
 
 
 
 
σχόλια
Μπορεί να είναι μεταβατική περίοδος που ακόμα βλέπεις τις συνέπειες, αλλά μετά απο μια περίοδο να στρώσει η κατάσταση. Πχ αν άργησες να σπουδάσεις/δουλέψεις, μπορεί να σε ρωτάνε στις πρώες δουλειές και μετά απο ένα διάστημα να μην νοιάζεται κανείς. Υπάρχουν τόσα εκατομμύρια άνθρωποι και είναι αδύνατο να κάνουμε όλοι τα ίδια με τον ίδιο ρυθμό.Εφόσον καταλαβαίνεις την κατάσταση, ίσως αυτή η εμεπιρία να σε βοηθήσει στο μέλλον να αποφύγεις μελλοντικά λάθη.
Κι εγώ τέσσερα είχα χάσει, τέσσερα χρόνια βυθισμένη στην κατάθλιψη για ανθρώπους και καταστάσεις που δεν άξιζαν. Και απλά ελπίζω αυτή η εμπειρία να είναι χρήσιμη για το μέλλον.
Λαθη πολλα εκανα κι ομως...ηταν κι αυτα δικος μου δρομος! Να αγαπας τα λαθη σου, ηταν κατι απο σενα και τις δικες σου επιλογες...το παν ειναι να εχεις την υγεια σου και ολα μπορεις να τα αλλαξεις! Δεν ωφελει να κλαιγεσαι για τα λαθη τα παλια,ριξτους μουντζα και ξεχνα τα πια!
Να είσαι περήφανος για τις δυνάμεις σου και να μην τα παρατάς ποτέ. Όταν σκύβεις το κεφάλι επειδή η ζωή είναι σκάρτη, να το σηκώνεις και να κοιτάς το ηλιοβασίλεμα, για να θυμάσαι ότι η ζωή έχει και τις ομορφιές της. Να κυνηγάς τα ονειρά σου και να ερωτεύσαι δίχως αύριο. Δεν θα ζούμε για πάντα. Ζήσε στο έπακρον, όσο μπορείς να ρισκάρεις. Η ζωή πάντα θα δίνει και πάντα θα παίρνει. Συνέχισε δυνατός.
Scroll to top icon