ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.3.2020 | 17:14

Δεν μπορώ να κοιμηθώ...

Καλησπέρα σας & καλή σαρακοστή εύχομαι σε όλους!Έχω μια κακιά συνήθεια και δεν ξέρω πως να την διαχειριστώ & θα ήθελα να την μοιραστώ μαζί σας.Μένω μαζί με το αγόρι μου περίπου 3 χρόνια και δεν μπορώ να κοιμηθώ εάν εκείνος δεν έρθει στο κρεβάτι μαζί μου και κάνει κάτι άλλο, είτε να δει ταινία είτε να χαζεύει στο κινητό του. Δουλεύει το πρωί όπως και εγώ άλλωστε και έχουμε πει πως πρέπει να κοιμόμαστε τουλάχιστον 8 ώρες και ενώ εγώ πολλές φορές τον παρακινώ με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο να έρθει εκείνος από πείσμα πολλές φορές δεν έρχεται. Το γνωρίζω πως είμαι υπερβολική και πως φαίνεται πως θέλω επιβεβαίωση αλλά η στιγμή που το ζευγάρι μοιράζεται το κρεβάτι του πριν κοιμηθούν θεωρώ πως είναι ιερή, έρχεται πιο κοντά... Το ενδιαφέρον του για σεξ δεν το έχει χάσει, ούτε είναι τρόπος για να με αποφύγει για αυτό το ζήτημα. Αυτό είναι σίγουρο, απλώς πολλές φορές εκείνος έχει στρες και δεν νυστάζει ενώ εγώ νυστάζω και δεν μπορώ να κοιμηθώ εάν ξέρω πως βασανίζεται στον καναπέ μακριά μου...Τώρα που τα βλέπω γραμμένα καταλαβαίνω πόσο εγωιστικό είναι από την μεριά μου, τι να κάνω ;Ευχαριστώ,Χ.
9
 
 
 
 
σχόλια
Πωωωω. Τα χω περασει απ την αντίθετη πλευρά. Πρήξιμο συκωτιού! "Δε μπορω να κοιμηθω αν δεν ξαπλώσουμε μαζι". Ε σκασιλα μου! Δεν ειμαστε σιαμαιοι! Ξεκόλλα κοπελια!
Να παντρευτείς. Εκεί θα συνειδητοποίησεις πόσο τρίχες είναι αυτά. Αφού έρωτας γίνεται, τα υπόλοιπα είναι ψυχαναγκασμός. Να σου πάρει ένα λούτρινο σε ανθρώπινο μέγεθος.,
Αχ γλυκιά μου δεν εχουν όλοι το ίδιο "ρολόι".. Είναι κάπως καταπιεστικό να πρέπει να έρθει στο κρεβάτι, ενώ δεν το επιθυμεί εκείνη τη στιγμή για να κοιμηθείς εσύ...Δεν είναι αρκουδάκι.. είναι άνθρωπος.. με καλή έννοια το λέω...Νομίζω ήρθε η ώρα λίγο να γίνεις πιο ανεξάρτητη και να μην κρέμεσαι από πάνω του... Χαλάρωσε κι εσύ... Γιατί η ιερή στιγμή που θες θα μετατραπεί σε χάσμα κρεβατι-καναπε το λιγότερο .
Scroll to top icon