ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.3.2020 | 15:26

Ζελατίνα;

Το τελευταίο ένα χρόνο νόμιζα ότι ήθελα πολύ να κάνω ένα μωρό και τώρα που έχω καθυστέρηση 12 μέρες φοβάμαι να κάνω το τεστ γιατί δεν ξέρω τι αποτέλεσμα θέλω να δω. Άρχισα να φοβάμαι για το αν είμαι όντως έτοιμη και ικανή να φροντίσω ενα μωρο . Επίσης είναι η χειρότερη φάση της ζωής μας οικονομικά με το σύντροφό μου , έγινε κάτι ξαφνικό και δώσαμε όλες μας τις οικονομίες εκεί. Το τεστ το έχω πάρει από τη παρασκευή και δεν έχω βγάλει ούτε τη ζελατίνα.
10
 
 
 
 
σχόλια
Κάνε το τεστ όμως το σίγουρο αποτελέσμα το δίνει η χωριακη να γνωρίζεις!! Έχω ακούσει πολλές μανουλες που είχαν την ίδια αμφιβολία και ανησυχία πριν γίνουν μητέρες... Κάνε το τεστ μη φοβάσαι. Έτσι κι αλλιώς όπως είπα η χωριακη θα δείξει πιο σίγουρα.Με το να καθυστερεις το τεστ ή την εξέταση δε γλυτώνεις κάτι.. Εύχομαι με το καλό και με έναν πονο, αν είσαι.Επίσης, αν δεν είσαι ευχομαι να μην είναι κάτι σοβαρό κι απλά να αλλάζει ο κύκλος ΣουΓράψε μας τελικά το αποτέλεσμα. :)))
Να πω εγω κατι και δεν το λεω με κακια...αν δε μπορειτε να ανταπεξελθετε γιατι δεν παιρνετε μετρα προστασιας?αν δεν ειστε ετοιμοι για παιδι προσεχετε περισσοτρρο..και μη μου πειτε ετυχε κτλ. Αν προσεχεις δεν τυχαινει...ακομα και χωρις προφυλακτικο
Το να μην αντιμετωπίζεις την κατάσταση δεν δείχνει ωριμότητα επί του θέματος. Τι θα πει φοβάσαι. Δες την πραγματικότητα ως έχει και πάρε τις ανάλογες αποφάσεις.Τώρα όσο για το οικονομικό το θεωρώ δευτερεύον σε σχέση με το αν ψυχολογικά είσαι έτοιμη.Σαφώς και παίζει σημαντικό ρόλο αλλά κανείς δεν εγγυάται ότι τα οικονομικά θα είναι πάντα καλά, είτε έχεις ένα είτε τρία παιδιά.
Έτσι δουλειά δεν γίνεται, όσο και να το αναβάλεις δεν πρόκειται να αλλάξει το αποτέλεσμα. Κάνε το τεστ για να δεις τι θα κάνεις. Όσο νωρίτερα μάθεις αν είσαι, τόσο μεγαλύτερα χρονικά περιθώρια θα έχεις!
Μπορεί αυτή η ψυχούλε να μην έχει τα απαραίτητα χρήματα για να μεγαλώσει, ή γονείς που να είναι χαρούμενοι με αυτή την απόφαση. Αν επιμένεις να κρατήσουν το παιδί, τότε τσόνταρε. Ή νοιάζεσαι μόνο να υπάρχιε ένα παιδί, αλλά αδιαφορείς για ητν ποιότητα ζωής του; Αλλιώς μην κάνεις να νιώθον τύψεις.
Scroll to top icon