ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.3.2020 | 02:12

Αγάπη μεγάλη

Σήμερα πήγαμε με το μπαμπακα μου σε δύο νοσοκομεία. Ζαλιζοταν πολύ και ένιωθε αστάθεια .τελικά μετά από πολλές ώρες τρεξίματος και ταλαιπωρίας το θέμα λύθηκε ! Του δώσανε θεραπεία και σύντομα θα γίνει καλά! Τι και αν είμαι εγώ 32 και ο μπαμπάς μου 68; Τον αγαπάω όπως τότε που ήμουν μικρή και ήθελα να το παντρευτώ! Μπαμπακα μου είσαι η ζωή μου, η αναπνοή μου και θα τρέχω για σένα θα είμαι εκεί όποτε το θελήσεις! !!!να είσαι πάντα μα πάντα καλά! Το Σουλακι σου!
4
 
 
 
 
σχόλια
Καντο πριν ειναι αργα.Να το λες το σε αγαπω στον ανθρωπο που αγαπας.. να το λες γιατι δεν θα εχεις παντα την ευκαιρια να του το πεις..Οταν σου λεει πως θελει να σε δει να τρεχεις.. δεν θα εχεις παντα αυτη την ευκαιρια.. τρεχα πήγαινε εκει που ειναι.. πηγαιντε βολτα.. καντε τα παντα αρκει να στε μαζι..Να λες οτι αισθανεσαι δεν θα εχεις παντα αυτη την υπεροχη ευκαιρια..Απο τωρα πρεπει να ξεκινησεις.. Δεν ξερεις τι σου ξημερωνει η καθε σου ημερα..Η ζωη σου επιφυλάσσει πολλα πραγματα..Καντο πριν μια μερα τα ματια που κοιτας κλεισουν οριστικά..
Scroll to top icon