ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.3.2020 | 18:32

Περιεργη συμπεριφορα

Ενω εχουμε μια ομορφη σχεση 2 χρονων,με τα καλα της και τα κακα της,οπως ολοι αλλωστε,οταν φευγω στον τοπο καταγωγης μου και του πω οτι θα βγω,αλλαζει η συμπεριφορα του. Προχθες που του ειπα οτι βγηκα και ημασταν κοριτσοπαρεα μεχσι τις 9 το πρωι,αρχισε να μου λεει ειρωνικα οτι αποκλειεται να ημουν με κοριτσια,οτι θα ειχαμε λογικα και αγορια και οτι σιγουρα θα εκανα κατι με καποιον. Γισ πιο λογο να τα σκεφτεται ολα αυτα? Δεν του εχω δωσει καν αφορμη.
10
 
 
 
 
σχόλια
Κοίταξε να δεις.. θα σου πω πως μπορεί να το βλέπει. Μία παρέα μόνο με κοπέλες είναι πιο εύκολος στόχος φλερτ από άλλους άνδρες όταν σας βλέπουν έξω. Κάποιοι μπορεί να γίνουν αρκετά επίμονοι απέναντι σε κοπέλες όταν άλλος άνδρας δεν είναι παρών που ενδεχομένως να έβαζε τάξη στα πράγματα. Και μέχρι τις εννιά το πρωί σίγουρα το αλκοόλ ρέει άφθονο, οι αναστολές πάνε περίπατο και πολλά γίνονται. Στο μυαλό του πάντα και στο μυαλό ενός άνδρα γενικότερα. Υπερβολή να σου λέει ότι σίγουρα θα έκανες κάτι αλλά και εσύ μέχρι τις εννιά στους δρόμους όσο να'ναι μία αφορμή τη δίνεις..
Ο προ-πρωην μου (πώς λέμε "προχθές" ένα πράγμα) ήταν έτσι. Μην τυχόν έβγαινα έξω με δύο φίλες μου, μού έλεγε κάθε φορά "να σε εμπιστεύτω; Σίγουρα θα στην πέσουν, δεν θα αντέξω μέχρι να γυρίσεις". Άσε τα τηλέφωνα κατά την διάρκεια της εξόδου. Ο καθένας με τα ψυχολογικά του ρε φίλε!
πώς μπορεί να λέει ότι "σίγουρα" έκανες κάτι και απο την άλλη να το ξεχνάει όταν σε βλέπει και να σε θεωρεί το ταίρι του;ή αυτός είναι μαζόχαςή εσύ είσαι θεά και τον αποχαυνώνειςκαι την βρίσκει να φιλάει εκείνη η οποία προχτές "σίγουρα" έκανε κάτι με άλλον ; μυστήριο τρένο ο τύπος
Scroll to top icon