ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.3.2020 | 14:25

Τα τυχαια.. τα πιο ωραια!

Γνωριστικαμε φευγαλεα σε ενα ταξιδι που εκανα και εδω και 1,5 εβδομαδα μιλαμε μεσω μηνυματων στο facebook. Περναω υπεροχα στις συζητησεις μας δεν καταλαβαινω ποτε περνανε ολοκληρες ωρες και απ οτι λεει το ιδιο παθαινει κι αυτος. Μου ειπε οποτε μπορεσω να παω παλι και μαλιστα μου προτινε να μου βαλει τα μισα λεφτα για τα εισητηρια για να παω πιο συντομα.(αυτος λογω δουλειας δεν μπορει αυτη την περιοδο να λειψει πανω απο 1 μερα αλλιως θα ερχοταν). Με κανει να νιωθω υπεροχα και θελω παρα πολυ μολις μπορεσω να παω,απλα η αληθεια ειναι οτι κατα τα αλλα μου ειναι ενας αγνωστος και λιγο με τρομαζει αυτο. Ειναι 29 και εγω 23. Μπορει να ειμαι και υπερβολικη αλλα καπως τρομαζω καποιες στιγμες...μετα μιλαμε και μου περνανε ολα βεβαια..! Ειναι αρκετα ρομαντικος θα ελεγα και ολα εχουν γινει με πολυ κινητογραφικο τροπο.. Φοβαμαι μηπως ο ενθουσιασμος μου με θεσει σε καποιο κινδυνο.. ειμαι υπερβολικη ή πρεπει να ειναι λιγο πιο προσεκτικη?
16
 
 
 
 
σχόλια
Στην αρχή ΚΑΘΕ γνωριμίας υπάρχει ρίσκο.Οπότε κουλαρε λίγο.Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να είσαι προσεχτική όπως θα ήσουν και με τον καθένα που γνωρίζεις!!Επίσης εμπιστοσύνη και άλλα τέτοια έρχονται με την πάροδο του χρόνου. Μην βιαστείς σε αυτό.
Κορίτσι μου κρατά μισό καλάθι για να μην πληγωθεις μετέπειτα.Να είσαι προσεκτική γιατί ζούμε σε περίεργη κοινωνία... Εύχομαι να είναι μια καλή γνωριμία στο φινάλε της.
Προτείνω να προσέχεις γιατί δεν τον γνωρίζεις εξομολογουμένη. Καταλαβαίνω τη χαρά και τον ενθουσιασμό σου. Έχει τύχει σχεδόν σε όλες να μας φλερτάρουν και να νιώθουμε ωραία. Πρόσεχε όμως να μη προσγειωθείς απότομα και πέσεις από το συννεφάκι. Και γιατί να πας μόνη σου να τον βρεις και ας σου βάζει τα μισά για εισιτήρια. Δεν είστε ζευγάρι, είστε απλά ενθουσιασμένοι και δεν ξέρεις τον απώτερο σκοπό του.
αστερακι μου αλλαζω για ποικιλια ονόματα ............... για εσας φυσικά όλους ειμαι .............. το μαρακι .............. κρίμα που δε γνωρίζω κι εγω τα ονοματα σας φιλαράκια μου ............
Scroll to top icon