ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.3.2020 | 03:50

Στην υγεια μας...

Γνωριστικαμε προσφατα και σε μια συζητηση που ειχαμε μου ειπε οτι παλια εκανε καταχρηση στο αλκοολ..προφανως και δεν γνωριζω τι ακριβως μπορει να ειχε γινει αλλα λεει οτι το ειχε κοψει για ενα διαστημα και τωρα το κανει με μετρο. Για καποιο λογο με τρομαζει αυτο.. κατα τα αλλα ειναι πολυ καλος και ειναι το πρωτο αρνητικο που βρισκω..κανεις δεν ειναι τελειος...αλλα και παλι με φοβιζει, ειμαι τοσο ενθουσιασμενη και φοβαμαι πολυ μηπως και δεν ειναι αυτο που περιμενω..
2
 
 
 
 
σχόλια
Από την κατάχρηση μέχρι τον αλκοολισμό δε ξέρω ποια λεπτή γραμμή τα χωρίζει.Ίσως εννοούσε ότι έπινε κάπως παραπάνω και όχι ότι έκανε απεξάρτηση για παράδειγμα.. Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε πάντως ότι για πρόσφατη γνωριμία το να είναι τόσο άνετος και ειλικρινής απέναντι σου είναι στα θετικά.Συνήθως οι περισσότεροι άνθρωποι βγάζουν τον υπερτέλειο εαυτό και μετά όταν πέφτουν οι μάσκες είναι αργά.
Scroll to top icon