ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.3.2020 | 00:26

Απόγνωση

Η κοπέλα μου μόλις γύρισε από ταξίδι στη Βιέννη και θέλει να βρεθούμε. Θέλω και εγώ πολύ να την δω γιατί μου έλειψε αλλά λόγω του ιού αυτού φοβάμαι μη τυχόν έχει κάτι, το πάρω εγώ και το μεταφέρω στους γονείς μου.. Δεν είμαι από αυτούς που φοβούνται με το παραμικρό και ούτε ανήκω σε εκείνους που αδειάζουν τα σούπερ μάρκετ.Της είπα δεν μπορώ αυτό το ΣΚ γιατί είμαι προληπτικος και θα το σκέφτομαι στο είχα πει και δεν με άκουσες και πήγες αλλά δεν το κάνω από αντίδραση. Ας βρεθούμε το επόμενο άλλωστε οι μέρες δεν χάνονται. Την πείραξε, νευρίασε και τα έβαλε μαζί μου κάνοντας με να νιώθω άσχημα με την επιλογή μου. Να πω εδώ ότι έχω χάσει εδώ και λίγο καιρό την αδελφή μου από ένα μικρόβιο πράγμα ασήκωτο για εμένα. Της το θυμισα αυτό αλλα δεν πτοήθηκε το πέρασε χωρίς να πει κάτι, πήγε και τελικά παρεξηγήθηκαμε.Θα ήθελα να τη δω πιο νωρίς αλλά σκέφτομαι 'Και αν;'... Μετά από αυτό που συνέβη από το πουθενά με την αδελφή μου είμαι προληπτικος..
4
 
 
 
 
σχόλια
Οταν διαβασα αυτο με την αδερφη σου και παρολα αυτα δεν πτοηθηκε η γκομενιτσα μου ρθε να της ριξω μια δυνατη σφαλιαρα αν την εβλεπα μπροστα μου...απαραδεκτη! Εσυ που εχασες αδερφη απο μικροβιο ειναι λογικο να εχεις πανικοβληθει με τον ιο τωρα αλλωστε οι περισσοτεροι εχουμε πανικοβληθει...την ειπα γκομενιτσα γιατι απ ολο το κειμενο καταλαβαινω οτι προκειται για γκομενιτσα...να ριχνεις εναν και αντε γεια...δεν ειναι για κατι σοβαρο μονο η καλοπεραδη τη νοιαζει..καλα ξεμπερδεματα!
Απλά είναι ξεροκεφαλη.. Είμαστε 2 χρόνια μαζί και περάσαμε μαζί την όλη κατάσταση με την αδελφή μου. Έμεινε την δίπλα μου την ώρα που φίλοι 5ετιας και, με έγραψαν και με ξέχασαν. Αφορμές δεν μου έχει δώσει, γελάμε, περνάμε όμορφα, κάνουμε δώρα ο ένας στον άλλο.Σαφώς θα υπάρξουν και εντάσεις αλλά τα συζητάμε. Κάποιες φορές δεν ακούμε ο ένας τον άλλο αλλά όλα συμβαίνουν..Χαίρομαι όμως που σε αυτό το θέμα με κατάλαβες εσύ..
Ετσι οπως τα γραφεις ισως τελικα να μην ειναι γκομενιτσα αλλα καλο ειναι καταλαβει και τις φοβιες σου σχετικα με τον ιο..δε θα παθει κατι αν δε σε δει 5 μερες παραπανω, ισα ισα θα κανετε καλυτερο σεξ μετα απο τοσες μερες και ειδικα μετα τον τσακωμο σας...
Scroll to top icon