ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.3.2020 | 22:27

Ghosting

Τον τελευταίο καιρό η καλύτερη μου φίλη εξαφανίστηκε από τη ζωή μου χωρίς να έχει συμβεί κάτι, χωρίς να έχουμε μπαλώσει, τίποτα απολύτως . Και δεν ξέρω τι να κάνω. Να της προσεγγίσω και να την ρωτήσω τι συμβαίνει ή είναι παιδιαστικο; το να μας κάνουν ghosting οι γκομενοι το δέχομαι. Το να μας κάνουν ghosting και οι φίλες. Ε ποτέ
17
 
 
 
 
σχόλια
Λοιπόν άκου, φιλαράκι και καλά καλό, έχουμε κάνει κάμποσα πράγματα μαζί, όσο πλησίαζε το καλοκαίρι επειδή θα πήγαινε για δουλειά σε ένα νησί (η οποία ήξερα ακριβώς τι θα είναι και ήξερα ότι δε θα είναι τίποτα τρομερό) όλο μου λεγε! μλκ θα ρθεις ε, και θα κάνουμε το ένα και το άλλο και θα χουμε και αυτοκίνητο κλπ, και χαμός γενικώς, εγώ δεν το χα δέσει παρολαυτα, σε κάθε ευκαιρία μου το πέταγε όμως αυτός, τεσπα, περνάει ο καιρός πλησιάζει το καλοκαίρι, φεύγει αυτός, να διευκρινίσω ότι το λέγαμε να βρεθουμε μια φορά σε καλό μέρος γιατί θα περνάγαμε καλά, μιας και οι δύο πίνουμε τα πάντα και σπάμε πλάκα όταν είμαστε έξω, εγώ δεν είχα κανονίσει κάτι το καλοκαίρι οπότε το σκεφτόμουν σοβαρά, του στέλνω μήνυμα στο μεσετζερ που συνήθως μιλάμε, "τι λέει εκεί" , δεν απαντάει, μετά από κάνα δυο μέρες του ξαναστέλνω, τίποτα!Λοιπόν το άτομο εξαφανίστηκε όλο το καλοκαίρι, σχεδόν τρεις μήνες, ούτε απάντησε ούτε τιποτα, και σε κάποια φάση το Σεπτέμβρη, μου στελνει μήνυμα και μου λέει, που σε ρε (!!!) τη Κυριακή κατεβαίνω ψήσου για μπάνιο, συνήθως πηγαιναμε με το δικό μου γιατί το δικό του είναι σχεδόν σαράβαλο, μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι για λίγο, αλλά δεν απάντησα, κατάλαβα ότι δεν έχει καμία σημασία, και ούτε θα ξανά ασχοληθω... Απλά δεν δίνεις σημασία, προχωράς παρακατω
Εσύ θεωρείς πως δεν συνέβη τίποτα που να δικαιολογεί την συμπεριφορά και την απομάκρυνση της. Να σου πως όμως κάτι μιας και έχω ζήσει μια τέτοια απομάκρυνση από μια κολλητή μου. Η μία απομακρύνθηκε από την άλλη, αλλά περισσότερο εγώ. Της έλεγα για αρκετό καιρό να κανονίσουμε και με απέφευγε έμμεσα λέγοντας θα δούμε. Ή δεν έδειχνε ενδιαφέρον να με ακούσει. Ώσπου και εγώ βαρέθηκα αυτήν την συμπεριφορά και την έκανα χωρίς καμία απολύτως εξήγηση. Και εκείνη όμως έπαιρνε λίγα τηλέφωνα να δει πού είμαι και μετά τέλος. Στα γράφω για να δεις και την άλλη όψη του νομίσματος. Αρκετές φορές για το γκοστινγκ όπως λες, ευθυνόμαστε και εμείς οι ίδιοι, δεν κοιτάμε τα λάθη μας, δεν τα αξιολογούμε και κοιτάμε να ρίξουμε την ευθύνη αμέσως άλλου.
Μου συνέβη το ίδιο μετά από φιλία χρόνων και πόνεσε πάρα πολύ :(Όμως όσο το σκεφτόμουν, τόσο κατέληγα στο ίδιο σημείο, έκανε ghosting για προσωπικούς της λόγους και δεν μπορώ να κάνω κάτι δραστικό χωρίς να την πιέσω, απλώς η ζωή συνεχίζεται. Της έστειλα ότι είμαι εκεί αν θέλει να μιλήσει και ότι αναρωτιέμαι τι συνέβη. Από εκεί και πέρα, άβυσσος η ψυχή του καθενός που κάνει ghosting, περνάει τα δικά του θέματα και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι του φταίνε κάπου οι άλλοι. Λυπάμαι πολύ που σου συνέβη αλλά με τον καιρό θα το δεις στην πραγματική του διάσταση. Επικοινώνησε μαζί της αν θες, χωρίς να περιμένεις απάντηση και ό,τι γίνει. Καλή τύχη!
Ε πες το μη φαινομαι εγω η κακια...εμενα η αλλη ταχα με συμπαθουσε ημασταν κοντα αλλα κατα τ αλλα οταν χωρισε με τον γκομενο δεν απαντησε ποτε σε μηνυματα και οταν εμαθα απο τριτους οτι χωρισε της εστειλα πως ειμαι ακομα εδω γι αυτην...και μαντεψε δεν απαντησε ουτε σε αυτο..ε τα πηρα κρανιο και μετα αντε γεια...επεσα απ τα συννεφα γτ ξερω οτι δεν ειχε κατι με μενα αλλα το να μην απαντησεις εστω κατι ειναι γαιδουρια...δηλαδη δεν τη νοιαζει πως νιωθω εγω και αναρωτιεμαι αν με δει στο δρομο με τι μουτρα θα με κοιταξει ειλικρινα και τι θα πει...
Anaptira σε ευχαριστώ για την ειλικρίνεια!Οντως πολλοί τέτοιοι άνθρωποι δεν υπολογίζουν συναισθήματα άλλων γιατί συνήθως έχουν προβληματική σχέση με την ίδια τους την αυτοεικόνα... Και αυτό μπορούμε μόνο να το δεχτούμε και να προχωρήσουμε. Ashley πολύ σωστά!
Με τη συγκεκριμένη κοπέλα είχα υπάρξει υποστηρικτικη και μια φορά που της είπα κάτι δικό μου με έκανε να νιώσω άσχημα που της ανοίχτηκα. Εύχομαι να έχει ξεπερασει τα οποια προβλήματά της, αλλά πραγματικά μετά δε μου έβγαινε να συνεχίσουμε. Όχι ότι μ' έψαξε μετά. :)Υ. Γ. Τι αβαταρ είναι ετούτο; Πιστεύω ότι μπορείς καλύτερα μικρέ (μπαίνεις στο πάνθεον των μικρων μου' εξαδελφων' γιατί σε συμπαθώ, άσχετο)
Έπραξες όπως θεωρήσεις σωστό. Εγώ θα δρούσα διαφορετικά αλλά δεν υπάρχει λόγος να το συζητήσουμε είμαστε διαφορετικά άτομα.Χαχαχα εγώ έπρεπε να τα σχολιάσω το δικό σου. Σε είχα συνηθίσει τόσο καιρό και λέω ωπ!
Όχι. Δεν γυρίζει ο κόσμος γύρω από 1 άτομο. Και να εξαφανιστείς κανά 2μηνο δεν σημαίνει κάτι, ούτς αναιρεί την φιλία. Μπορεί να χρειάζεσαι χρόνο με τον εαυτό σου. Μπορεί για κάποιο χρονικό διάστημα να μην θέλεις επικοινωνία με κανέναν, δεν έχει να κάνει με το άτομο και την σχέση σου μαζί του, αλλά με τον εαυτό σου. Δεν είναι ανάγκη να μιλάς με κάποιον διαρκώς.
Ναι δεν ειναι αναγκη να μιλας σε καποιον διαρκως ομως μεσα σε 2 μηνες μπορεις να του πεις αν σε ψαχνει οτι εισαι καλα και οτι θες χρονο για τον εαυτο σου..και ο αλλοςθα το καταλαβει..το να σου στελνουν και να μην απαντας ειναι γαιδουρια γιατι προφανως και τον βαζεις σε σκεψεις μηπως επαθες κατι κακο..μη βαζετε σε αγχος τους ανθρωπους που σας νοιαζονται..
Scroll to top icon