ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.3.2020 | 17:36

Πρέπει να βγαζουμε τα ιδια χρηματα για να συζησουμε?

Σκεφτόμαστε με το αγορι μου να συζησουμε,εκεινος βγαζει περίπου 1000 ευρω το μηνα ενω εγω ούσα φοιτητρια εργαζομαι με μερικη απασχόληση και το εισοδημα μου κυμαινεται απο 300 εως 400.Σημειωση:εγω για 4- 5 χρονια ακομη δεν θα μπορέσω να δουλέψω σε πλήρη απασχόληση λόγω μεταπτυχιακού κλπ.Να περιμένω μεχρι τα 30 μου για να μετακομίσουμε μαζι;(οπου ισως εχω ενα καλυτερο εισοδημα απο τωρα;)
9
 
 
 
 
σχόλια
Οσο γι αυτο παλι εξω πεφτεις...αν λειπει πολλες ωρες ναι θα τα κανω εγω δεν εχω θεμα και εφοσον δε δουλευω...αν δε λειπει ωρες τοτε μπορει και αυτος να βαλει ενα χερακι...και κατι ακομα...τιποτα δεν του εχω φαει και τιποτα δεν του εχω ζητησει...ο.τι θα κανει θα το κανει μονος του..και αυτο γιατι ειμαι αξιοπρεπεστατη! Γκεγκε? Μακαρι να εκαναν πολλοι αντρες τις θυσιες που εχω κανει εγω που ειμαι και γυναικα!αντε μπραβο!
Εμενα ο δικος μου με αναλογο μπατζετ του δικου σου θελει να συγκατοικησουμε χωρις να χει την απαιτηση να βαζω τιποτα στο σπιτι...γιατι οπως λεει τη γυναικα του θελει οχι τα λεφτα της...ειναι οπως το βλεπει ο καθενας...δε λεω οτι ειμαι υπερ του να τα βαζει ολα ο αντρας αλλα αν θελει τη συγκατοικηση μπορει να τσονταρει περισσοτερα...αν ειναι τσιγκουνης εσυ το ξερεις..
Δε θυμωνω με το σχολιο σου γιατι μαλλον δε διαβασες προσεκτικα το δικο μου...ο δικος μου ειναι αυτης της αποψης...δε σημαινει οτι θα γινει κιολας...επισης του εχω ξεκαθαρισει οτι εγω δεν ειμαι ο τυπος της γυναικας που ολη μερα καθεται σπιτι αλλα εχω στοχους στη ζωη μου και ενδιαφεροντα και ειμαι πολυ εργατικη επισης...και εκτος αυτου ο δικος μου το ειπε αυτο γιατι ετσι κι αλλιως ειναι τετοιος τυπος και οχι θυμα θελει τη γυναικα να μην την εχει με αγχος...και γω να ξερεις επισης οτι εδω και 5 χρονια δινω λεφτα στη μανα μου που δεν παιρνει συνταξη και τη συντηρω και μενα για τη ζωη μου δε μου μενουν λεφτα...αν λοιπον ημουν η τυχοδιωκτρια που υπονοεις δε θα εκανα τιποτα τετοιο το μονο που θα εκανα θα ηταν να τρωω τα λεφτα μου για την παρτη μου και τον αντρα να τα σκαει για μενα..και επειδη ξερει τη μεγαλη μου δυσκολια την οικονομικη και οτι πρεπει να βοηθαω τη μανα μου ετσι και αυτος δε θελει να με φορτωσει με αλλα εξοδα που δε μπορω να σηκωσω(που ετσι κι αλλιως δε θα με φορτωνε)
Τι λες παιδάκι μου. Σε κάνει εκείνος και νοιώθεις άβολα; Αν όχι, σημασία έχει αν τα εισοδήματά σας καλύπτουν τις ανάγκες σας. Τίποτε άλλο.
Scroll to top icon