ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.3.2020 | 00:53

Πφφ

Είμαι 22 και φοιτήτρια και έχω αρχίσει να σκέφτομαι σοβαρά να τα παρατήσω όλα και να φύγω. Δεν ξέρω που, αλήθεια. Είμαι τόσο κότα που το ξέρω οτι δε θα το κάνω.Απλα, μακαρι να το έκανα. Αυτό.
2
 
 
 
 
σχόλια
Όλοι λίγο πολύ το εχουμε σκεφτεί. Είχα φτάσει σε ένα σημείο στη σχολή που λέω δεν αντέχω άλλο τα παρατάω, ουσιαστικά το είχα πάρει απόφαση. Πάλι καλά που έμεινα στα λόγια.
Οι περισσότεροι άνθρωποι το σκέφτονται αυτό κάποια στιγμή (ή πολλές στιγμές) στην ζωή τους, κι ας μην το αναφέρουν.Τελικά θα κάνεις ό,τι θες και ό,τι μπορείς. Το να θέσεις στόχους είναι μόνο στο χέρι σου. Όμως please μην αυτομειώνεις τον εαυτό σου με χαρακτηρισμούς όπως "κότα" κλπ. Για να φύγει κανείς χρειάζεται έστω ένα μικρό budget και προσεκτικό σχεδιασμό πού θα μείνει, άρα δεν είσαι κότα, απλώς σκέφτεσαι λογικά και πρακτικά. Το θάρρος είναι κάτι που θα αναζητήσεις και θα βρεις μέσα σου γιατί υπάρχει ήδη, απλώς δεν το διακρίνεις. Είσαι σε μια υπέροχη ηλικία για να ξεκινήσεις το ταξίδι της αυτογνωσίας.Επιδίωξε να συναντήσεις όσα περισσότερα μέρη, πράγματα, ανθρώπους, εμπειρίες μπορείς στην ζωή. Ξεκίνα από τα απλά και δωρεάν, τα υπόλοιπα θα τα βρεις στην πορεία.Από εμένα καλή τύχη και καλό ταξίδι! :)
Scroll to top icon