ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.3.2020 | 13:18

...

Έχω ένα πρόβλημα. Νιώθω διαρκώς ότι ολοι μου λένε ψέματα και προσπαθουν να με κοροϊδέψουν ας πούμε. Δεν ξέρω γιατι το κανω αυτό. Δεν τσακώνομαι και κατήγορω όλον τον κόσμο προφανώς γιατί κατάλαβαινω ότι τις περισσότερες φορές είναι οι δικές μου υπερβολές. Απλά πολλές φορές στεναχωριέμαι και απομακρύνομαι για αυτον τον λόγο.
6
 
 
 
 
σχόλια
Χαμηλή αυτοεκτίμηση ,υπερβολική καχυποψία Τραυματικό γεγονός ,τοξικός περίγυρος,υπερκατανάλωση αλκοόλ και χόρτου είναι οι βασικότερες αιτίες αν είσαι υγειές άτομο κατά τα αλλά.
Το βασικο για να το λυσεις,ειναι να βρεις την πηγη του προβληματος.Ειχες καποια αναλογη "τραυματικη" εμπειρια στο παρελθον?γιατι να πιστευεις οτι ολοι σε κοροιδευουν,λεγοντας σου ψεμματα?Υπερβολικη καχυποψια διακρινω κι ειναι κριμα να βασανιζεσαι ετσι.αν δε μπορεις μονη σου να το λυσεις,ζητα τη βοηθεια ενος ειδικου(πχ ψυχολογου),δεν ειναι κακο.
Scroll to top icon