ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.3.2020 | 01:59

Διαγραφή παντού. Γιατί;

Μιλάγαμε στο ινστα (δεν γνωριζόμασταν).. εκείνος μου έστειλε πρώτος. Μου λέει σε κάποια φάση με αφορμή στορυ μου «δεν μου τα στέλνεις κατευθείαν;»- Ε καπως εμμεσα αρνήθηκα.Με άφησε στο διαβάστηκε. Μετά ξανά μιλήσαμε από 2-3 βδομαδες. Στη διάρκεια της συζητησης μου έστειλε έτσι σελφιε του (ήταν ωραία πικ) μου λέει σειρά σου.. ΕΕ γω δεν έστειλα και μετά σε ένα μήνυμα του δεν απάντησα.. Την επόμενη μέρα με είχε μπλοκάρει από ινστα και με διέγραψε στο φβ.Του στέλνω στο μεσεντζερ «σοβαρά;»,με κάνει στο δευτερόλεπτο μπλοκ.. Και τώρα αφενος δεν θα μάθω αφετερου δεν έχω παράθυρο επικοινωνίας κανενα..Εσείς γιατί λέτε να με έκανε μπλοκ παντού; Οκ δεν του αρέσα; Ας με αγνοούσε.. εγώ δεν του έστελνα, ούτε ήμουν clingy. Τώρα θέλω να του μιλήσω να κάνω έστω νέο ινστα και να στείλω αλλά θα φανώ απελπισμένη;; Απλά έχω τόσο εκνευριστεί.. το σκέφτομαι έντονα.Υ.γ: Ξέρω ότι άλλοι θα το βρείτε ανούσιο. Άλλοι θα κου πείτε move on. Αλλά με πείραξε η στάση του που ήταν καπως υπερβολική και θέλω να μου πει καποιος το γιατί;; Άρα παρακαλώ οχι τρολλ.Ευχαριστώ εκ των προτέρων
10
 
 
 
 
σχόλια
Μάλλον δεν ήθελε να αφήσει διόδους επικοινωνίας, ήταν σαν σου ελεγε με άλλο τρόπο ότι δεν θα ξανασχοληθεί μαζί σου και ούτε θέλει να ασχοληθείς κ' εσύ μαζί του. Υπάρχουν πολλοι λόγοι που θα μπορούσε κάποιος να "μπλοκαρει" κάποιον άλλο και δεν μπορούμε πάντα να τους γνωρίζουμε.
Επειδή δεν κατάλαβα όπως γράφεις τι να του στείλεις.Φωτογραφια σου;Δεν έχετε φωτογραφίες σας στο προφίλ;Αν μιλάμε όντως για απλή φωτογραφία σου τότε λογικό να φας μπλοκ.Όλοι αυτοί που ζητάνε φωτογραφία ψάχνουν για σεξ κυρίως και θέλουν να βλέπουν με ποιον μιλάνε.Για αυτό στέλνουν πρώτοι και επιμένουν.Αν εσύ τον κοροϊδεύεις και δεν στέλνεις τι περίμενες να συμβεί; Αλλιώς να ξεκαθάριζες από την αρχή πως σε ενδιαφέρει μόνο κουβέντα.
Ο χρόνος είναι χρήμα κι αυτός επενδύει εκεί που έχει περιθώριο απόδοσης της επένδυσης. Κοινώς δεν πήρε αυτό που ήθελε και είπε να συνεχίσει το παιχνίδι με άλλες πιο πρόθυμες. Μην σκας!
Καλο μεσημέρι....Εχει τυχει να, με μπλοκάρει κάποιος μετά, από μια έντονη συζήτηση... Γραπτή συνομιλία, εννοώ...Η έχει τυχει να, με διαγράψουν πολλες φορες χωρίς λόγο.... Με ενοχλούσε, στην αρχή να, σου πω την αλήθεια αλλά, ποτε δεν μπορείς να, μπεις στο μυαλό του άλλου η στον χαρακτηρα, του... Εδώ γνωρίζεις ανθρώπους για πολλα, χρόνια και ξαφνικά αναρωτιέσαι ποιος, είναι; η ποια, είναι; Η κακοποιοί παντρευονται γυναίκες και έχουν διπλή ζωή ( εχω δει ταινίες αληθινές,) Ποσω μάλλον πισω απο μια, οθόνη κινητου η υπολογιστή!!! Ξέρεις ποιος είναι άραγε είτε έχει φωτο ( αληθινή η ψευτικη) είτε οχι; Η φωτο κάνει τον άνθρωπο; Εάν δεν συναντήσεις αυτόν τον άνθρωπο από κοντά και να τον γνωρίσεις για έναν χρόνο δεν γνωρίζεις τίποτα... Μέσα, στα, κοινωνικά δίκτυα κυκλοφορεί κάθε καρυδιάς, καρυδι... Μην ασχολείσαι με ανθρώπους που δεν σε, γνωρίζουν για χρόνια η δεν τους γνωρίζεις... Ο διάλογος είναι σημαντικός, αλλά, εάν δεν θέλουν και οι δυο ομιλία δεν γίνεται χωριό... Αναγκάστηκα να, διαγράψω κάποιον επειδή με διέβαλε, παντου ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΓΝΩΡΙΣΕΙ!! Αφου ήταν κλειστή η πορτα, του διαλόγου που χρησιμοποιώ συνεχώς, τον διέγραψα! Ο διάλογος λυνει τα παντα, αλλά, οι άνθρωποι δεν ξέρουν να κάνουν διάλογο... Προχωρά, παρσκατω...
Συμφωνώ ο διάλογος λύνει τα πάντα και πρέπει να γίνεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον άλλον. Στο διαδίκτυο κυκλοφορούν διάφοροι που τους αρέσει να σπάνε πλάκα , δεν ξέρεις με ποιον μιλάς.
Ίσως νόμιζε ότι τον αγνοείς η παίζεις μαζί του. Τι προσπαθείς μωρέ να βγάλεις νόημα από τα σοσιαλ; Τώρα πλέον οι άνθρωποι επιζητούν την προσοχή κ μόνο τα λικε. Σ έστειλε φωτογραφία για να δει κ εσύ πως είσαι αν του αρέσεις η όχι αλλιώς next δεν του έστειλες απλά κ πάλι next. Υποθέτω τουλάχιστον δεν μπορεί κάποιος να μπει στο μυαλό κάποιου άλλου έτσι απλά.
Scroll to top icon