ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.3.2020 | 11:52

Ανυπόφορη γειτόνισσα

Καλημέρα παιδιά θα ήθελα τις συμβουλές σας. Εδώ κ ένα χρόνο έχω νοικιάσει σπίτι σε πολυκατοικία με τον αρραβωνιαστικό μου. Στο απέναντι διαμέρισμα μένει ακόμα ένα ζευγάρι το πρώτο καιρό είχαμε ένα απλό γεια μέχρι εκεί μια μέρα (με την κοπέλα ) ανταλλάξαμε τηλέφωνα. κ πάλι όλα καλά φυσιολογικά. Ήπιαμε που λέτε κάνα δυο καφέδες μέχρι που άρχισε το παραλήρημα να μου χτυπάει συνεχώς την πόρτα να με παίρνει τηλέφωνο οποιεσδήποτε ώρες να της εξηγώ ότι δουλεύω κ ότι το μεσημέρι κοιμάμαι κ να μου την λέει ότι 4 :30 δεν είναι μεσημέρι να της λέω δικαιολογίες για να μην έρχεται κ να μπαστακωθει στο σπίτι μου με τις ώρες κυριολεκτικά!! Κ να με παρακολουθεί αν βγήκα η αν όχι κ γιατί δεν την πήρα μαζί. Να προσπαθώ να καταλάβω πως της έδωσα αυτό το δικαίωμα η αν το πήρε μόνη της. Ναι να κάνουμε παρέα άσχετα που τα μόνα πράγματα που βγαίνουν από το στόμα της είναι κακίες κ κουτσομπολιά, είναι μόνη της κ την λυπάμαι. Μια μέρα μου έκανε καβγα γιατί έκανα 2 ώρες στο σούπερ μάρκετ. Άλλη μια ήρθε μαζί μου στο σούπερ μάρκετ κ ψώνιζε πράγματα να τα πληρώσω εγω εκεί το έκοψα με ευγενικό τρόπο όσο γινόταν. Μου στέλνει μηνύματα συνεχώς με παίρνει τηλέφωνο συνεχώς προσπαθώ να το κόψω ευγενικά κ δεν καταλαβαίνει έχει φτάσει στο σημείο να με παρακολουθεί κ μόλις μπω σπίτι από πίσω μου χτυπάει το κουδούνι να πιούμε καφέ αδιαφορώντας αν εγώ έχω δουλειές του σπιτιού η θέλω να κάνω κάτι. δεν αντέχω άλλο δεν θέλω να της μιλήσω κ άσχημα γιατί ξέρω ότι παίρνει κ ψυχοφαρμακα (τα έχω δει) φοβάμαι να κάνω θόρυβο στο σπίτι να βγω από το σπίτι μην τυχόν κ με ακούσει
18
 
 
 
 
σχόλια
Ολη αυτη η συμπεριφορα εξηγειται με τα ψυχοφαρμακα που παιρνει ..προφανως σε παιδικη ηλικια δεν εχει παρει απο τους γονεις της την προσοχη που ηθελε και της βγηκε ετσι τωρα...Οταν ημουν σεζον σε νησι 26 χρ. εγω ηρθε μια 40αρα ανυπαντρη αγα..τη που απ τη στιγμη που βγηκε απ το ταξι καταλαβαμε οτι ειναι νευρικη..το διαπιστωσα τις επομενες μερες που ενω λεγαμε μονο ενα γεια και ειχαμε γνωριστει μου την ελεγε που δεν την ξυπνησα να παμε μαζι στη δουλεια ενω ποτε δεν ειχαμε συμφωνησει κατι τετοιο! Στην πορεια μου εγινε τσιμπουρι οπου και να πηγαινα ηταν απο κοντα και ενα βραδυ που γυρισα και επεσα ξερη απ την κουραση ειχα ξεχασει να κλεισω το φως φανταστειτε δεν εβγαλα καν τους φακους επαφης και επειδη ειδε απ εξω αναμμενο το φως νομιζε οτι ειχα βγει και την επομενη μερα με ρωτησε που πηγα και της εξηγησα και δε με πιστευε και λεει βγηκες χωρις εμενα?ακομα και μια φορα που ηθελα να βγω με αντρα μου εκανε σκηνη γιατι δεν της ειπα..και αυτη ειχε δεχτει πολλη απορριψη στην παιδικη της ηλικια αλλα επρεπε απλα να παει σε ψυχιατρο να παρει τα χαπακια της να ηρεμησει...δε θα πω κατι αλλο...περασα πολυ δυσκολα και ο μονος λογος που δεν την εβρισα ηταν γιατι κατα βαθος ειχε καλη καρδια αλλα δεν ημουν ψυχολογος ουτε υποχρεωμενη μετα απο καθε δυσκολη βαρδια εκει που επινα το ποτο η το αναψυκτικο μου να εχω μια Αθανασια να μου ζαλιζει τα μπρικια με την τσαντιλα και τα ψυχολογικα της..Τωρα σχετικα με σενα το κακο ειναι οτι ειστε γειτονισσες αυτο μου θυμιζει stalker φαση...δεν ξερω αν πρεπει να ανακατεψεις τον αρραβωνιαστικο σου ομως καλο θα ηταν οταν παιρνει τηλ η ερχεται εκει να της πει συγνωμη εχουμε μια δουλεια...συνεχεια αυτο.. καποτε θα βαρεθει...ο δικος της πως την αντεχει δεν ξερω
Ο δικός της κάνει δύο δουλειές γιατί εκείνη δεν εργάζεται είναι όλη μέρα σπίτι. Δεν έχει καμμία άλλη φιλη. Κ το κουλο είναι ότι δεν με βλέπει από το παράθυρο αλλά στήνει αυτί στην πόρτα να ακούσει πότε θα ανοίξω η θα την κλείσω .
Ο δικός της κάνει δύο δουλειές γιατί εκείνη δεν εργάζεται είναι όλη μέρα σπίτι. Δεν έχει καμμία άλλη φιλη. Κ το κουλο είναι ότι δεν με βλέπει από το παράθυρο αλλά στήνει αυτί στην πόρτα να ακούσει πότε θα ανοίξω η θα την κλείσω .
Ο δικός της κάνει δύο δουλειές γιατί εκείνη δεν εργάζεται είναι όλη μέρα σπίτι. Δεν έχει καμμία άλλη φιλη. Κ το κουλο είναι ότι δεν με βλέπει από το παράθυρο αλλά στήνει αυτί στην πόρτα να ακούσει πότε θα ανοίξω η θα την κλείσω .
Μενετε στον ιδιο οροφο και απεναντι η μια απο την αλλη?τοτε μιλα στον δικο σου να ερχεστε μαζι και να της λεει οτι εχετε δουλεια...επισης οταν μπαινεις μεσα στο σπιτι σου κανε οτι μιλας στο τηλεφωνο κσι οταν μπαινεις και ερχεταο και σου χτυπαει στο καπακι την πορτα κανε οτι διακοπτεις το τηλ και μιλα της απο μεσα χωρις να ανοιξεις και πες οτι μιλας στο τηλεφωνο χωρις παραπανω εξηγησεις και συνεχισε να μιλας πηγαινοντας σε αλλο δωματιο και αφου περασει ωρα αν σου χτυπησει μην απαντας η κανε οτι δεν εισαι σπιτι η οτι κοιμοσουν...ε στην τελικη πες της αποτομα 'ρε φιλεναδα δεν εχεις καμια αλλη δουλεια να κανεις?'...θα μου πεις φοβασαι την αντιδραση της...οκ...βαλε τον δικο σου να την τζασει αποτελεσματικα με καποιον τροπο..
Και το οτι στηνει αφτι για το ποτε θα ανοιξεις την πορτα την κανει ακομα πιο τρελη απ ο.τι ηδη φαινεται...υπαρχει περιπτωση να ανοιξεις και να κλεισεις την πορτα χωρις να το ακουσει ?οσο πιο αθορυβα μπορεις?
Αν μιλούσες στον σύζυγο της εν λόγω κυρίας και του εξηγούσες την κατάσταση; Εκείνος αλήθεια τι στάση έχει σε όλο αυτό...; Αρχικά μίλα μαζί του που ίσως ξέρει να διαχειριστεί το πρόβλημά της και την ίδια. Αν δεις ότι δεν αλλάζει κάτι, σκέψου την επόμενη κίνηση (ασφαλιστικά μέτρα κλπ).
Πες της τα πράγματα ως έχουν να της πεις πως αυτό δεν γίνεται και θέλεις μεν να κάνετε παρέα(αν όντως θες μια στα τόσα δλδ)η αλλιώς της λες πως δεν μπορείς να κάνετε παρέα γιατί δεν σου αρέσει αυτό που κάνει και πως σε πνίγει...με ευγενικό τρόπο μεν χωρίς νεύρα η θυμό αλλά της το λες δε
Το έκανα εικόνα: Η Κολλια που βαράει την πόρτα του Καρρά και φωνάζει "ΑΝΟΙΞΤΕ ΚΑΛΕ!" Στην παλιά σειρά του Ant1 "Πάτερ ημών" που παίζει σ'επανάληψη το ξημέρωμα.
Scroll to top icon