Πύργος: Είχε συμπτώματα κορωνοϊού και έφυγε από το νοσοκομείο- Τον ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ

Πύργος: Είχε συμπτώματα κορωνοϊού και έφυγε από το νοσοκομείο- Τον ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ Facebook Twitter
Έφυγε από το νοσοκομείο προτού τον εξετάσουν για κορωνοϊό (Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI)
3

Ένα απρόσμενο περιστατικό συνέβη στο νοσοκομείο του Πύργου, καθώς όταν οι γιατροί είπαν σε άνδρα ότι πρέπει να υποβληθεί σε εξέταση για τον κορωνοϊό, εκείνος έφυγε.

Ο άνδρας είχε πάει στο νοσοκομείο για άλλο πρόβλημα υγείας, αλλά οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε πυρετό. Έτσι, του είπαν ότι θα μεταφερθεί σε χώρο απομόνωσης και πως θα του πάρουν δείγμα, προκειμένου να ελεγχθεί αν έχει μολυνθεί από τον κορωνοϊό. Για άγνωστο λόγο όμως, εκείνος έφυγε από το νοσοκομείο.

Ο διοικητής του νοσοκομείου ενημέρωσε την αστυνομία για το συμβάν και πλέον γίνεται έρευνα για τον εντοπισμό του άνδρα. Το περιστατικό προκάλεσε ανησυχία, ιδιαίτερα από τη στιγμή που στην Ηλεία έχουν εντοπιστεί έως τώρα 40 από τα συνολικά 190 κρούσματα του κορωνοϊού στην Ελλάδα.

Υπενθυμίζεται ότι από τους ανθρώπους που έχουν μολυνθεί από τον ιό, οι 47 νοσηλεύονται, πέντε εκ των οποίων διασωληνωμένοι σε μονάδα εντατικής θεραπείας.

Ελλάδα
3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΙΑ ΠΑΣΧΑ -------- Έλληνας χορεύει στην εθνική όπερα της Οδησσού και ζει μόνος στην Ουκρανία εν μέσω πολέμου

Ελλάδα / Έλληνας χορεύει στην εθνική όπερα της Οδησσού και ζει μόνος στην Ουκρανία εν μέσω πολέμου

Ο χορευτής Errik Nour που άφησε την Ελλάδα για να κυνηγήσει το όνειρό του στην εμπόλεμη Ουκρανία μιλάει στην LiFO για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, την καθημερινότητα σε μια πόλη που αγαπάει τις τέχνες, αλλά ζει με τον εφιάλτη του πολέμου και το Πάσχα που (δεν) μοιάζει με το ελληνικό
ΜΙΛΤΟΣ ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ