ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.3.2020 | 13:01

Πρώτος έρωτας

Πρώτη μέρα Γ' Γυμνασίου ήταν η μέρα που θα σημαδευε τη ζωη μου μια για πάντα όταν πρωτογνώρισα αυτή τη θυελλώδη προσωπικότητα! Έπειτα θα ακολουθουσε η πιο δύσκολη, χαοτική χρόνια που εχω ζήσει μεχρι σήμερα στα 32 μου! Ήξερα πως ηταν ο έρωτας της ζωης μου αλλα όλοι μου έλεγαν πως ενα 14χρόνο δεν μπορεί να ξέρει! Αλλα τα χρόνια πέρασαν και εγω εμεινα με τον κρυφό πόθο για τα μάτια αυτά που οταν με κοιτούσαν έτρεμα, κοκκινιζα ,κυριεύουν απο πάθη σαν να μην ηξερα τι παει να πει λογικη! Ακόμη σκέφτομαι το άγγιγμα σου και λιωνω μονο στη σκέψη!
3
 
 
 
 
σχόλια
Δε μας λες καποια λεπτομερεια...κανατε κατι?τα ειχατε?απ τα 14 μεχρι τα 32 λογικα εκανες και αλλες σχεσεις...απλα σου ηρθε στο μυαλο τωρα ξαφνικα?οντως ο πρωτος ερωτας στα 14 ειναι ο πιο ομορφος γιατι εισαι συναισθηματικα ακατεργαστος και τον αφηνεις να σε παρασυρει οπου αυτος θελει χωρις πρεπει χωρις μη χωρις να σκεφτεσαι οτι μπορει να πληγωθεις γιατι απλα δεν ξερεις πως ειναι..
Scroll to top icon