ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.3.2020 | 23:50

Γαλήνη

Νιώθω ότι ηρέμησα.Μου κάνει καλό που κάθομαι όλη μέρα σπίτι και βγαίνω μια φορά για τρέξιμο το πρωί και το απόγευμα βγάζω το σκυλί.Μου αρέσει που δεν πηγαίνω σχολείο γιατί έχω σιχαθεί το Λύκειο.Ειμαι Τρίτη λυκειου και έχω τόσο πολύ διάβασμα Έχω όρεξη να κάνω τα πάντα εκτός από το να διαβάσω.Εχω τόσο καλή ευκαιρία και την σπαταλά έτσι.Αισθανομαι πολύ άσχημα γι'αυτό.Αλλα νιωθω καλά που δεν βλέπω τόσο κόσμο και δεν χρειάζεται να στεναχωριέμαι που βγαίνουν οι φίλες μου το Σάββατο βράδυ και εγώ κάθομαι σπίτι να διαβάσω.
2
 
 
 
 
σχόλια
Όντως δεν χρειάζεται να στενοχωριεσαι που βγαίνουν οι φίλες σου Σάββατο, αλλά τουλάχιστον τοτε ΔΙΑΒΑΖΕΣ.Τώρα ούτε αυτό. Πού ειν' η γαλήνη; (αν συγχωρέσεις τον εαυτό σου, λένε, πως βλέπεις την απάντηση γραμμένη στη σεληνη)
Καλό είναι όμως μέσα στη μέρα σου να αφιερώνεις λίγο χρόνο και στο διάβασμα.Πιάσε την ύλη από την αρχή όσο μπορείς κάθε φορά.Κάποια στιγμή θα περάσει αυτό και επιστροφή θα είναι απότομη και πιεστική για όλους.
Scroll to top icon