ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.3.2020 | 22:29

Συναισθηματική έλξη

Έχω αντιληφθεί ότι αρέσω σε μια κοπέλα.. Εγώ είμαι στρέιτ και γενικά μέχρι τώρα πάντα είχα σχέσεις με άντρες. Όμως δεν ξέρω γιατί μάλλον νιώθω κολακευμενη από αυτό και νομίζω ότι έχω αρχίσει να την ερωτεύομαι. Γιατί συμβαίνει αυτό? Έχει συμβεί σε πολλές γυναίκες να νιώσουν έλξη για άλλη γυναίκα?
8
 
 
 
 
σχόλια
Βρε παιδιά!!! Τι την μπερδευετε τη κοπελα ; Εγώ είμαι στρέιτ και δεν έχω νιώσει έλξη για το άλλο φίλο , καθώς έχω καταλήξει στο τι πραγματικά θέλω Όταν νιώσεις έλξη , τότε κατατάσσεσαι αυτόματα ή στο μπάι ή στο γκέιΑυτό το ένιωσα έλξη για μια κοπέλα , είμαι κοπέλα αλλά στρειτ , ε δεν παίζει συγγνώμη !!! Και δεν μιλάω στο αέρα και αόριστα , είχα ασθενείς με παρόμοια θέματα.
"τότε κατατάσσεσαι αυτόματα στο μπάι ή στο γκέι".Έλα όμως που δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες και συνεπώς δεν υπάρχουν αυτοματισμοί ;-)Η μόνη πηγή μπερδέματος είναι οι διάφορες ταμπέλες και κατηγοριοποιήσεις. Ελπίζω να το αναφέρεις αυτό στους ασθενείς σου, για να προχωρούν στην θεραπεία χωρίς να νιώθουν ότι πρέπει οπωσδήποτε να ταιριάζουν σε κάποια αυτόματη κατηγορία σεξουαλικότητας.
Έχουμε βρει την καραμέλα της ταμπέλας.Επίσης , χαίρομαι που πιθανόν βρίσκω ...συνάδελφο; Πράγματι δεν πρέπει να γίνονται κατηγοριοποιήσεις Αλλά το να μην ξέρεις τι θέλεις είναι ένα θέμα.Έχω πολλές περιπτώσεις που γι αυτό ακριβώς τον λόγο παρακολουθούν συνεδριάσεις.Δεν ξέρουν τι θέλουν.Που κατατάσσονται.Και όχι όταν λέγεσαι γκέι , μπάι , ή στρέιτ δεν είναι πάντα ταμπέλα. Ούτε διάκριση. Βοηθάει στη δουλειά μου να προχωρήσουν στη ζωή τους και με αυτοπεποίθηση ννα αποδεχτούν ποιοι πραγματικά είναι. Απλά έχει μπερδευτεί ο όρος προοδευτικός με αμόρφωτος πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα.Μην το πάρεις προσωπικά. Υπάρχουν πολλοί :)
Συμφωνούμε, βεβαίως, στο να αποδέχεται κανείς τον εαυτό του και να προχωρά στην ζωή με αυτοπεποίθηση.Κατά τα άλλα ο καθένας έχει την γνώμη και τα εργαλεία του. Δεν είμαστε απόλυτοι ή αλάνθαστοι :)
Ναι, σε αρκετές έως και πολλές γυναίκες συμβαίνει να νιώθουν έλξη προς το ίδιο φύλο, είτε από νωρίς, είτε αργότερα στη ζωή τους. Αντίστοιχα παρατηρούνται διάφορες προτιμήσεις μεταξύ όλων των ταυτοτήτων φύλου. Αποτελούν όλα μέρος της ανθρώπινης εμπειρίας και συμπεριφοράς, που είναι ρευστή και πολυποίκιλη. Δεν χρειάζεται να μάχεσαι τον εαυτό σου, απλώς μάθε τον χωρίς να τον κρίνεις. Καλή τύχη :)
Από τις μέχρι τώρα σχέσεις με άντρες ένιωσες πλήρης; Ήσουν ικανοποιημένη συναισθηματικά και σεξουαλικά; Ήσουν ευτυχισμένη; Ήσουν ερωτευμένη; Καμιά φορά κάνουμε σχέσεις για να μην είμαστε μόνοι και συμβιβαζόμαστε με άτομα και χαρακτήρες.Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι απαραίτητα αλλάζει ο προσανατολισμός μας απλά λίγο η απογοήτευση και το κενό που νιώθουμε, μπορεί να μας βάλει την ιδέα ειδικά όταν ένα άτομο του ίδιου φύλου δείξει ενδιαφέρον. Και πάλι βέβαια τίποτα δεν είναι απόλυτο. Η ανθρώπινη ψυχοσύνθεση είναι λαβύρινθος. Προσωπικά πιστεύω ότι αν ήσουν καλυμμένη στις μέχρι τώρα σχέσεις σου, δεν θα σου περνούσε καν από το μυαλό.
Scroll to top icon