ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.3.2020 | 04:02

πού ειναι το πρόβλημα;

Νομιζω οτι η ζωη μου εδωσε κακο χαρτι.Πατερας με πιθανο ψυχιατρικο προβλημα, βιαιη συμπεριφορα, ναρκισσισμο και αυταρχικη παρεμβατικοτητα που δεν χανει ευκαιρια να με εξευτελιζει ακομα και στα 30+ μου φερεται σαν να ειμαι παιδι με χαμηλο iq.Μου κανει πόλεμο για να με διωξει απο το σπίτι. Χρόνια και ανίατη πάθηση με περιπλοκα και ισως επικινδυνα φαρμακα.Το παλεύω.Αδερφό που μοιαζει τρομακτικά με τον "πατερα" και απλωσε μεχρι και χερι πανω μου.Μητέρα αδύναμου και φοβικού χαρακτηρα που δεν με στηριζει ποτέ.Φιλους δεν ειχα ποτέ σαν εφηβη ή σαν ενήλικη.Περασα την περιοδο των πανελληνιων και δεν ειχα εναν ανθρωπο να μοιραστω τα αγχη μου.Με την αρρωστια μου το ιδιο.Κανεις ποτε δεν ηθελε να ειμαι φιλη του.Μονο απορριψη εχω βιωσει.Τώρα με την πανδημία παλι μονη μου τα περνάω-δεν εχω κανέναν ανθρωπο να ανταλλάξω δυο κουβέντες για οσα συμβαίνουν, να παρω λιγη δύναμη.Φυσικά για σύντροφο ουτε λογος: δυστυχώς στο πρόσωπο δεν ειμαι ομορφη και δεν με προσέχει κανείς.Ποτε δεν ειχα.Προσπαθώ να μην στενοχωριέμαι μα δεν γινεται.Πού ειναι το πρόβλημα; Προσπαθω να καταλαβω τί κανω τοσο λαθος και μου ερχονται ολα στραβα.
3
 
 
 
 
σχόλια
Αυτό που κάνεις λάθος είναι ότι έχεις αφήσει να σε καταπιεί η ιδέα που έχει ο πατεροαδερφός σου για σένα. Ενήλικη και κάθεσαι και ασχολείσαι; Γράψε τους κοπελάρα μου εκεί που όλοι ξέρουμε και κοίτα τον εαυτό σου. Το να δώσεις σημασία στο πρόσωπό σου δεν σε καθιστά ούτε εγωίστρια ούτε νάρκισσο. Όσο για το πρόσωπο , όταν κάποια δεν είναι "αντικειμενικά" ωραία κοπέλα και αντίστοιχα όταν κάποιος.άντρας δεν είναι αντικειμενικά ωραίος , θα είναι υποκειμενικά. Δηλαδή, εγώ μπορεί να σε βρίσκω πανέμορφη , ενας άλλος μέτρια. Η αυτοπεποίθηση είναι το κλειδί!
στα πιο πολλα ταυτιζομαι !!!!!!!!!!!!! καλύτερα κανεις μονος παρα ................με τοξικα ατομα κοντά του ...................... η μοναξια ειν μερικές φορές προτιμότερη ...........
Σου έχει κάτσει ένα φύλλο και πρέπει να το παίξεις. Πρέπει να αντέξεις και να συνεχισεις να παλεύεις δεν έχεις άλλη επιλογή. Αν θες να έχεις κάποια επικοινωνία κάνε κάποια αναζήτηση.
Scroll to top icon