ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.3.2020 | 01:01

Μη φοβάστε φίλοι μου- Μια διαφορετική εκδοχη

Σας διαβάζω εδώ και κάμποσο καιρό και σας νιώθω μια οικογένεια πλέον..Μη φοβάστε για τον ιο. Θα περάσει, θα τα καταφέρουμε. Έχουμε περάσει τόσα. Αρκεί να προσέχουμε, να τηρούμε τους κανόνες της υγιεινής.Αισιοδοξια θέλω!! Αυτό το διάστημα που μένουμε σπίτι είναι ευκαιρία να κάνουμε μια ενδοσκόπηση στο είναι μας.. Να τα βρούμε με τον εαυτό μας, να δούμε τα λάθη μας, να διορθώσουμε τρωτά σημεία του χαρακτήρα μας , να βάλουμε στοχους, να αλλάξουμε τα στάνταρ μας, να μάθουμε ποιοι είμαστε καλύτερα από ποτέ.. Ποιος είμαι; Τι κάνω; Τι θέλω να κάνω; Πού θέλω να φτάσω; Μου αξίζει αυτό; Έχω σωστή σκέψη; Τα θέλω όλα δικά μου; Είμαι εγωιστής; Προσφέρω στον συνάνθρωπο μου; Τι πρόβλημα αντιμετωπίζω; Είναι όντως σοβαρό; Με επηρεάζει στην καθημερινότητα μου; Πώς μπορώ να το λύσω; Να κάτσω και να σκεφτώ και να γράψω στο χαρτί πέντε διαφορετικές εκδοχές-λυσεις. Και να! Είμαι έκπληκτος από πόσες πολλές ιδέες σκέφτηκα για να αντιμετωπίσω το πρόβλημα μου!! Όμως πως ξέρω ποια είναι η σωστή; Αυτή που με κάνει να νιώθω καλά με τη συνείδηση μου.. τη φωνή μέσα μου που μιλάει....Σαν άνθρωπος έχω κι ένα ένστικτο.. Ας το ακούσω και που ξέρεις; Ίσως βοηθήσει..Μη τα βλέπετε όλα μαύρα όσοι υποφέρετε απ' την καραντινα.. Υπάρχουν τόσα πράγματα με τα οποία μπορείς να ασχοληθείς!!! Με εσένα! Ναι με εσένα.. Και μη ξεχνάτε! Διαβάστε κάποιο βιβλίο. Να εκπαιδευετε το νου.. Να σκέφτεται ο νους. Μην τον αφήσετε αδρανή... Αύριο απολαύστε τη μέρα και προσευχηθείτε στην Παναγία μας να βοηθήσει τον κάθε νοσουντα από κάθε ασθένεια!! :)
9
 
 
 
 
σχόλια
Πώς φαίνεται ότι μερικοί άνθρωποι δεν έχουν καμία επαφή με την πραγματικότητα.Κάτσε, μανάρι μου, να λύσουμε τα πρακτικά ζητήματα, που προέκυψαν αυτές τις μερες, όπως υγεία, μετακινήσεις, έσοδα-έξοδα, ευπαθείς ομάδες, τα ψυχολογικά των οικειων μας δεν θα τα αναφέρω, και θα φιλοσοφησουμε στο διάλειμμα.Όταν πάρουμε ανάσα.
Πάντως δεν υπάρχει μόνο μία πραγματικότητα και είναι διαφορετικά για τον καθένα τα πράγματα. Καλή τύχη και κουράγιο με τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις!
Πριν φθάσουμε σε αυτού του επιπέδου φιλοσοφικές αναζητήσεις, καλό είναι να σκεφθώ πως θα επιβιώσω τώρα που όλα υπολειτουργούν και η νέα γενιά κακοπληρωτών μπαταχτσήδων έχει διαφανεί με την τέλεια αιτιολογία.
Scroll to top icon