ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.3.2020 | 21:47

Σεξ χωρίς σχέση

Είμαι 19 χρονών και μένω Γερμανία. Δεν είχα ποτέ αγόρια αλλα για 6 μηνες μίλαγα με καποιον. Στην άρχη μου έλεγε ψάχνει σοβαρή σχέση και τέτοια αλλα με άφησε επειδη δεν προχωρούσα μαζι του. Ο λόγος όμως που δεν προχώρησα ήταν επειδη δεν είχαμε καν σχέση. Βρισκόμασταν αρεα και που και πάντα είχε κατι να κάνει. 3 εβδομαδες αρρωστος την ειπε και δυο φορέςείχα περίοδο και δεν ήρθε επειδη και καλα τον πηρε ο ύπνος. Το μόνο θέμα συζητήσεις ήταν το σεξ. Εγώ όμως το ένιωθα πως δεν με ηθελε πραγματικά και ετσι δεν μπορούσα να προχωρήσω μαζι του. Μου είχε προτείνει να Είμαστε κατι σαν friends with benefits εννοείται δεν το δέχτηκα. Με πλήγωσε όμως, πολυ ακόμα τον σκεφτομαι. Λέω αμα έκανα σεξ μαζι του μπορει με το καιρό να καναμε σχέση. Αλλα δεν το μετανιωσα. Ξερω δεν με ερωτεύτηκε αλλιως θα εεχοταν με δει εστω για μισή ώρα.Ήταν και ο πατέρας μου αντιθέτως με το να τα εχω με ένα γερμανο. Το θέμα μου όμως είναι γιατι όλοι πρωτα θέλουν να κάνουν σεξ και μετά αμα τους βγει η σχέση; δεν περιμένω να παντρευτώ για να κανω σεξ απλως θελω καποιον που να με αγαπάει Όχι για μια φορά την εβδομάδα για σεξ. Ναι ψάχνω κάτι σοβαρό να μπορώ να επικοινωνώ μαζί του να του στέκομαι και να μου στέκεται. Να κάνουμε εννοείται συνέχεια σεξ αλλα από έρωτα και πάθος. Μήπως όμως πάει κατι στραβά με εμενα; μου λένε σκέφτεσαι ετσι επειδη δεν ξέρεις ακόμα τι ώρα συναισθημα είναι. Αμα ήξερες θα το κανεις και εσυ με όποιον απλα σου άρεσε. Ξερω ο καθένας κάνει της επιλογές του αλλα μερικες φορες νιωθω πως είμαι παλιομοδίτικο.
31
 
 
 
 
σχόλια
Κοιτάξτε όμως να δείτε πως μπαίνουν οι κοπέλες σε άμυνα για να μην τις κράξουμε. Δεν είναι θλιβερό; Προσπαθούνε να μας εξηγήσουν ότι δεν θέλουν γάμους και ιστορίες, απλά μια ανθρώπινη ιστορία για δύο. Είναι για κλάματα, το ίδιο κάνουν και άλλες που γράφουν ότι θα θέλανε π.χ. κάπου κάπου δωράκια από τον σύντροφό τους, και αμέσως προσθέτουν ότι δεν θέλουν ακριβά δώρα για να μην τις κακοχαρακτηρίσουμε ή για να μην βγούνε οι άντρες και τους πούνε ότι ψάχνουν για χορηγο. Είναι πολύ πολύ θλιβερό.
Είσαι μικρή και άμαθη άκου να μαθαίνεις. Ο τύπος είχε άλλη σχέση. Για αυτό είχε πάντα κλατι να κάνει για αυτό εξαφανίστηκε τρεις βδομάδες. Έιχε μόνιμο δεσμό. Τώρα βρήκε εσένα μικρή κοπελίτσα σ είπε και καλά θέλει σοβαρό δεσμό να σε ρίξει ευκολα. Και το friends with benefits σημαίνει όποτε βρίσκω χρόνο από τη μόνιμη σχέση μου μια στο τόσο θα κάνουμε κάτι μαζι. Αυτη είναι η πλασα αληθεια.
Πως δεν το ξέρω. Έχω κάτι αλλοπρόσαλλα παιδιά στα πέριξ για τα οποία γνωρίζω πολύ καλά αν έχουν σχέση ή όχι. Αυτό δεν τα εμποδίζει να κάνουν και να λένε κουλά.
Ναι Sali δεν ζούνε όμως όλοι ό,τι ζούμε ο καθένας μας χωριστά. Σου λέω ότι γνωρίζω νέους άντρες που είναι ελεύθεροι και κουφαίνουν τις κοπέλες.
Ας μην κάνουμε εικασίες. Είναι πολλοί που απλώς δε θέλουν δεσμεύσεις, περιστασιακό σεξ λέγεται. Δεν έχει κάτι κακό, αρκεί να γίνεται και από τις δυο πλευρές συνειδητά (όχι να ελπίζει κάποιος στην αλλαγή).Πολύ καλά έκανε η κοπέλα που δεν προχώρησε.Υπάρχουν σαφώς και αυτοί που αποζητούν το ευκαιριακό σεξ επειδή έχουν δεσμό. Ας κρίνει η εξ. καλύτερα, που τον γνώρισε.
Παιδί μου από την στιγμή που σου λέει friends with κολοκύθια τι κάθεσαι και ασχολείσαι μαζί του. Αλλά κι εσύ μην λες στον άλλον ότι θέλεις σχέση. Άστο και θα δεις πως θα πάει αλλά όταν βλέπεις ότι η επικοινωνία χωλαίνει, τι το συνεχίζεις.
Αμεεεε παίζω...Πόρτες κ πλακωτό αλλά μου είπαν κάποτε οτι πρέπει να μάθω κ φεύγα αν θέλω να λέω οτι ξέρω τάβλι...Εεεε κ που έμαθα τι κατάλαβα??Αφού δεν παίζω φεύγα ποτέ...Θα σε πήγαινα μια παρτιδούλα αλλά φοβάμαι μην χάσεις κ μου το φέρεις στην κεφάλα...:p
Μπράβο καραμελιτσα κορίτσι μου, είσαι καλόγουστη! Βέβαια εμένα μου αρέσουν και τα μπλε μάτια αλλά οκ.Sensitive mini adult, πολύ ωραίοι και οι σκανδιναβοι! Γενικά οι βορειοευρωπαιοι είναι άλλη φάση!
Ξέρω τι θα έλεγε η κάραβαν αλλά η κοπελλιτσα δεν νομίζω να έβλεπε το μ... σαν τρόπαιο για σχέση. Απλά ένιωθε ότι ο τύπος τη κοροιδεύει που όντως αυτό έκανε και δεν της έβγαινε. Επίσης η κοπελίτσα είναι 19 χρονών στα 40 κάποια σιγουρα θα είναι πξο απελευθερωμένη και θα το βλέπει αλλιώς αλλά στα 19 δεν νομίζω.
Scroll to top icon