ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.3.2020 | 09:58

Πανελλήνιες

Είμαι 19 και φέτος δίνω πανελλήνιες. Πέρυσι δεν είχα προσπαθήσει καν γιατί δεν ήμουν καθόλου καλά ψυχολογικά. Οπότε ουσιαστικά είναι η πρώτη φορά που δίνω πανελλήνιες. Είμαι ξεκάθαρα πολύ καλύτερα. Για κάποιο διάστημα επισκεπτομουν ψυχίατρο. Θα μπορούσα να πω ότι με βοήθησε αρκετά. Έχω παρατηρήσει σημαντική βελτίωση στην διάθεση μου. Παρ' όλ' αυτά εξακολουθω να έχω πολύ αρνητικες σκέψεις και ταλαιπωρουν ακόμα κάποια "κολλήματα" ( κυρίως με την διατροφή μου). Ωστόσο έχω μάθει να τα διαχειριζομαι κάπως. Το θέμα μου είναι ότι ο καιρός πλησιάζει και εγώ δεν προσπαθω αρκετά. Από μικρή δεν είχα ποτέ πρόβλημα με το διάβασμα. Νιώθω σαν να μην μπορώ να βρω έναν λόγο για να διαβάσω. Δεν έχω θέσει κάποιον στόχο καθώς δεν ξέρω σίγουρα τι με ενδιαφέρει.Όλοι μου λένε ότι αν προσπαθούσα περισσότερο θα ειχα πολύ καλό αποτέλεσμα καθώς και τώρα χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια τα πήγαινω σχετικά καλα.Νιώθω ότι έχω τεμπελιασει και δεν μου αρέσει καθόλου αυτο.
1
 
 
 
 
σχόλια
Για να συγκεντρωθείς θα σου πρότεινα να δεις κάποια βιντεάκια στο utube, περί οργάνωσης χώρου διαβάσματος και συγκέντρωσης. Κατά τα άλλα, ξέρεις τι; Δε σε ορίζουν οι πανελλήνιες με την έννοια που νομίζεις. Προσπάθησε να σκεφτείς τον εαυτό σου να κάνεις κάτι που αγαπάς, απέκτησε εμπειρία και μορφώσου σαν άνθρωπος. Ότι κι αν είναι αυτό. Μορφωμένη δε θα σε κάνει το καλό διάβασμα, αλλά το ποιοτικό και οι εμπειρίες σου. Να προσπαθήσεις να έχεις μια σταθερή πορεία πάνω σε αυτό που αγαπάς και ένα δρόμο χαραγμένο στο μυαλό σου για εκεί που θέλεις να φτάσεις. Πολλοί με χιλιάδες πτυχία και χαρτιά πήγαν χαμένοι γιατί πίστεψαν ότι τα χαρτιά θα χαράξουν τον δρόμο τους και άλλοι, χωρίς τίποτα έγιναν μεγάλοι και τρανοί -κυρίως- άνθρωποι και επιχειρηματίες. Καλή τύχη!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon