ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.3.2020 | 23:51

Το θράσσος του χρόνου

Τρώω αργά για να έχω τι να κάνω. Φάση, ένα ένα μακαρόνι ή ένα ένα ρύζι ή ψίχουλο-ψίχουλο. Έχω γράψει με σχέδιο τη λέξη bored στα notes, για να έχω κάτι να κάνω. Ξαπλώνω ένα λεπτό και περνάνε ώρες. Κοιμάμαι, ξυπνάω, κοιμάμαι. Είναι σαν ειρωνία να ξυπνώ πρωί. Ο ήλιος ανεβαίνει ξανά και βλέπω τις ώρες να τρέχουν, χωρίς να έχω κάνει απολύτως τίποτα. Τρέχει. Χάνονται ώρες, μέρες. Τουλάχιστον ας ξυπνήσω βράδυ, είναι σαν να μην πέρασε η μέρα. Για να κάνω τι; Τίποτα.
6
 
 
 
 
σχόλια
Ρε τι σας έχει πιάσει; Σας έχει ζητηθεί να μείνετε σπίτι σας και να μην κάνετε τίποτα. Ούτε δουλεια, ούτε σχολείο, ούτε σχολή. Και εσείς τι κάνετε; Αυτά που λες και εσύ. Κάτσε και κάνε γυμναστική. Ξεκινά μια σειρά. Καθάρισε όλο το δωμάτιό σου από την αρχή.Βγες έξω να περπατήσεις.ΤΌΣΑ ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ. Στο λέω εγώ που ήμουν σαν και εσένα στην αρχή, αλλά όχι ρε φίλε! Δε θα κάτσω να πέσω σε κατάθλιψη επειδή μας έτυχε κάτι τέτοιο...Θα κάνω πράγματα που απέφευγα να κάνω επειδή ποτέ δεν είναι τόσο ελεύθερο χρόνο.Και τώρα καλουμαστε τόσα δις άνθρωποι να μείνουμε μέσα. Ποτέ είχε ξανασυμβεί αυτό;ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΟΥ ΤΟ.
Πραγματικά υπάρχουν τόσα πράγματα.Εγώ ακόμα είμαι εντάξει χωρίς να έχω κάνει ούτε τα μισά από αυτά που μπορώ να κάνω.. Προς το παρόν τέλειωσα ένα βιβλίο σε τέσσερις μέρες και πάω για το δεύτερο. Βιβλία που δεν τα είχα διαβάσει ποτέ και τα έτρωγε η σκόνη.Επίσης να ντύνεστε παιδιά με τα ρούχα σας σαν να πρόκειται να βγείτε.Το να ξυπνάς με την πυτζάμα και να σε βρίσκει η άλλη μέρα με αυτήν είναι ότι χειρότερο για τη ψυχολογία. Δεν είμαστε και στα χαρακώματα, στο σπίτι μας είμαστε..
Ακριβώς αυτό! Τις προάλλες με κοιτούσε η αδερφή μου σαν εξωγήινος επειδή ισιωνα τα μαλλιά μου...Παιδιά, να σηκώνεστε και να αλλάζετε έστω μπλούζα...Να φροντίζετε τον εαυτό σας όπως επιθυμείτε. Δώστε του ο,τι του έλειπε πριν. Ύπνος; Διάβασμα; Γυμναστική; Περιποίηση; ΚΑΝΤΕ ΤΟ.
Scroll to top icon