ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.3.2020 | 18:41

Η εξομολόγηση μου

Είμαι στα 22 μου και θα ήθελα να γραψω για την ζωή μου. θέλω να φτάσω στο τώρα που έχω μείνει εντελώς μόνη έχασα φίλες και φίλους ή έστω εγώ τους θεωρούσα ανθρώπους μου. Πέρασα ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που για 3 Χρόνια ήμουν συνεχώς στο νοσοκομείο ευτυχώς με της κατάλληλες θεραπείες το ξεπέρασα είχα δίπλα μου την μητέρα μου και κανέναν άλλο μιας και τότε φάνηκαν τα πρόσωπα τον φίλων μου κάνεις δεν μου ξαναμιλήσε προσπάθησα να επικοινωνήσω αλλά καμία απάντηση. Η μητέρα μου μου στάθηκε πάρα πολύ βυθίστηκα στην θλίψη τότε δεν έτρωγα δεν κοιμόμουν και όλη μετά έκλαιγα μια ζωή χωρίς κανένα ενδιαφέρον. Έχει περάσει 1 χρόνος που είμαι καλά στην υγεία μου αλλά χωρίς καμία φίλη κανένα φίλο και σκέφτομαι έπρεπε να αρρωστήσω για να δω την αλήθεια πολλά συναισθήματα που τα έπνιξα πίσω από ένα χαμόγελο και ένα καλά είμαι... Η μόνη πραγματική φίλη είναι η μητέρα μου μαζί κάνουμε τα πάντα μαζί βγαίνουμε μαζί πηγενουμε για καφέ για περπάτημα .. Θα ήθελα να έχω φίλες θα ήθελα να έχω μια σχέση αλλά θα ήθελα να έχω αληθινούς ανθρώπους διπλα μου πραγματικά σας το λέω μέσα από την καρδιά μου μόλις αρρωστησα έφυγαν όλοι ακόμη και το αγορι μου πόσο άδικο όλο αυτο .....
12
 
 
 
 
σχόλια
Στα δύσκολα φαίνονται οι φίλοι και μετά πέφτουν οι μάσκες.Τοτε φαίνεται το αληθινό προσωπείο των δήθεν φίλων .Αν βγήκες δυνατη από την περιπέτεια σου ,είσαι έτοιμη για καλύτερα πράγματα ,ίσως αξίζεις πολλά περισσότερα από όσο νομίζουν όσοι σε εγκατέλειψαν στα δύσκολα .Τα έχω περάσει αλλά πλέον όλα υπό έλεγχο .Πραγματικά έκανες κατάθεση ψυχής!!!Αν και 44 υποκλίνομαι για το θάρρος και την δύναμη που βρήκες να μοιραστείς τις σκέψεις σου!!!
Τι να σε κάνουν σκέφτονται αφού δεν έχεις να τους προσφέρει κάτι άλλο πέρα από την μιζέρια σου. Κάμια ουσιαστική επικοινωνία πλέον και νοιάξιμο. Κάτα διαόλου η κοινωνία.
Καλό μου κορίτσι, είναι πράγματι άσχημο αυτό που σου συνέβη. Δυστυχώς πολλοί σε αυτήν την ηλικία δεν μπαίνουν στη διαδικασία να κάνουν ουσιαστικές φιλίες. Κάνουν μόνο παρέες. Βρίσκουν δηλαδή άτομα για να βγαίνουν απλώς και να περνάνε καλά, χωρίς να δένονται ουσιαστικά. Γι'αυτό και αν δεν έχεις να τους προσφέρεις καλοπέραση σε κάνουν πέρα.Από εκεί και πέρα έχεις όλη τη ζωή μπροστά σου για να κάνεις και φιλίες και σχέση και τα πάντα. Μην ανησυχείς!
Ακριβώς αυτό! Πρώτη εκκαθάριση γίνεται στα 18, τελειώνοντας σχολείο. Δεύτερη στα 22-23 για όσους είναι φοιτητές. Και μετά ξανά γύρω στα 27-29, βία 30. Είναι πολύ συνηθισμένο!
Έτσι είναι δυστυχώς, στα δύσκολα πέφτουν οι μάσκες και βλέπεις καθαρά ποιος άξιζε και ποιος όχι. Το θέμα είναι τώρα πως είσαι υγιής. Στις φιλίες δεν πίστευα ποτέ μου, είναι σπάνιες για να είναι αληθινές. Η μητέρα μου είναι και σε μένα η μόνη μου φίλη. Το ότι σε άφησε η σχέση σου στα δύσκολα τότε δεν άξιζε καθόλου και δεν αξίζει να είναι και στις χαρές σου αυτό το άτομο. Οπότε είσαι κερδισμένη και βλέπεις πλέον καθαρά.
Η μοναξιά πονάει πολύ. Αυτή τη περίοδο νομίζω λίγο περισσότερο. Έχω παρόμοια βιώματα με τα δικά σου όπου για λόγους υγείας είχα μείνει ολομόναχος. Θέλει προσπάθεια και κινητοποίηση να βγεις από αυτή την κατάσταση. Είσαι πολύ τυχερή που έχεις μια υποστηρικτική μαμά και πλέον είσαι υγιής.
Scroll to top icon