ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.3.2020 | 15:58

Ρε σεις

Αγαπω τα ατομα που λατρευουν τα ζωα(ειδικα τις γατες που δεν τις θελει κανεις)και που νοιαζονται γιαυτα.Το βρισκω υπεροχο να εχει καποιος τετοια ευαισθησια.
24
 
 
 
 
σχόλια
Έχουν χαζόφατσες είναι αλήθεια (: Αλλά και τα σκυλιά δεν πάνε πίσω, τα περισσότερα είναι πολύ αγαπησιάρικα. Έχω όμως ιδιαίτερη αδυναμία και στα γαϊδουράκια ή στα Pony που είναι μισό μέτρο και έχουν δέκα τόνους μαλλιά πάνω στην μούρη (:Όλα τα ζωάκια είναι υπέροχα και αξίζουν να τα προστατεύουμε και να τα αγαπάμε.
Eγώ λατρεύω τα δελφίνια! Τα θεωρώ πανέμορφα. Είναι τα πιο αγαπημένα μου.Μ' αρέσουν πολύ και οι μεγάλες γάτες τζάκουαρ, λύγκες κλπ. Μόνο που δεν μπορείς να έχεις ένα στο σπίτι σου! Ούτε δελφίνι μπορείς να έχεις φυσικά, βρίσκονται εκεί που ανήκουν, στη θάλασσα.
Ναι είναι τέλεια τα δελφίνια. Σου έρχεται να τα πλακώσεις στα φιλιά και να ξεκολλήσεις μετά από έναν χρόνο (: Οι μεγάλες γάτες είναι ψιψινάρες. Και τα λυκάκια είναι πανέμορφα, μια φορά είχα δει αλεπουδίτσα ήταν πολύ σκατούλα. Τι να πρωτοθυμηθώ. Γιατί τα Alpaka;; Τι σου λένε αυτές οι μούρες; Επίσης γκούγκλαρε "Walliser Schwarznasenschafe" και πες μου αν έχεις δει ασχημότερα ζωάκια στη ζωή σου.(:
Ποιές φώκιες καλέ. Τα Robbenbaby είναι Ε Ρ Ω Τ Α Σ. Έχω κι ένα σκιουράκι, είναι 20 πόντους ψηλό και η ουρά του είναι 2 μέτρα ύψος και άλλο τόσο φάρδος (:Δηλαδή δεν είναι δικό μου/δικό μου, σε ένα δασάκι ζει αλλά έχω αναλάβει να το ταϊζω.
Snoopy, είδα τα Walliser Schwarznasenschafe. Τα μικρά είναι γλυκύτατα. Τα μεγάλα μου θυμίζουν χίπις! Ναι, τα λυκάκια είναι πανέμορφα, όπως και οι ενήλικες λύκοι. Πέρα απ' την ομορφιά τους, οι λύκοι είναι ιδιαίτερα ενδιαφέροντα ζώα. Τα Αλπακά είναι χαριτωμένα, όπως και οι σκίουροι.
Είναι χαριτωμένες οι φώκιες; Κάτι τέτοια λες Έλλη και αμφιβάλλω για το γούστο σου. χα χα χα χα χα είπα να πειράξω λίγο την Serendi.(:Συμπαθητικές είναι και οι φώκιες, αλλά δεν τις λες και πολυ χουχουλιάρες (:Ναι οι λύκοι είναι γοητευτικά και δυνατά ζωάκια.Υ.Γ.: γέλασα με το "χίπις".
Ξέρω άτομο που λατρεύει τα ζώα και νοιάζεται πολύ για αυτά αλλά κατά τα άλλα είναι η προσωποποιηση του παρτακισμου. Επομένως, η αγάπη για τα ζώα δε νομίζω ότι σημαίνει και κάτι.
H ζωοφιλία δεν νοείται αν δεν αγαπάς ΚΑΙ τις γάτες. Αλλιώς απλώς θέλεις ένα ζώο που να υποτάσσεται στη δική σου βούληση. Αυτό δεν είναι ζωοφιλία, ανάγκη χειραγώγησης είναι. Οι γάτες είναι υπέροχα πλάσματα. Έρχονται όταν θέλουν αυτές. Αυτό προσδίδει κι αξία στον ερχομό τους. ;) (Κι αυτό είναι μάθημα και για τις ανθρώπινες σχέσεις)
Αυτό κατάλαβες; Χεχε. Όχι. Άλλο λέω. Λέω ότι στις σχέσεις πρέπει να εκτιμούμε την συμπεριφορά "γάτα" (έρχομαι κοντά σου επειδή ΕΓΩ γουστάρω) κι όχι "σκύλος" (μου φέρεσαι σκατά κι εγώ πάντα έρχομαι πίσω σου). Το δεύτερο μοιάζει να εκτιμάται από χειριστικούς ανθρώπους που θέλουν τον άλλο απίκο. Το πρώτο από αυτούς που ξέρουν να εκτιμήσουν την ελεύθερη βούληση.
Scroll to top icon