ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.4.2020 | 15:33

Βαράνε τα νταούλια

Η άλλη ρωτάει αν θα σουβλίσουμε αρνί το Πάσχα στην αυλή με όλο το σόι παρέα. Πρέπει να γίνει εξαίρεση λέει και μετά πάλι καραντίνα. Ότι τον κορωνοϊό θα τον πιάσει χριστιανικο δέος και θα κάνει ταιμ αουτ ξέρω γω. Άλλες δεν ξέρουν αν είναι μπαι και ρωτάνε το κόσμο να τους πει. Άλλοι λένε δεν υπάρχει πανδημία είναι καπιταλιστικά ψέμματα για να μας κλείσουν στο σπίτι και οι εικόνες από την Ιταλία είναι φέικ. Δεν το ήξερα ότι οι καπιταλιστές θέλουν να ρημάξει η παγκόσμια οικονομία. Είναι λαλημένοι μεγάλοι άνθρωποι έχουν ψηφίσει πολλές φορές και θα ψηφίσουν ξανά. Αλίμονό μας αδέρφια είναι πάρα πολλοί, οι άλλοι βρίζανε στο βιντεάκι τον μάγειρα γιατί δεν δείχνει νηστίσιμα και φτιάχνει κοτόπουλο είναι αμαρτία λένε. Πολλοί άνθρωποι 40 χρονών ρωτάνε τι να πούνε στην κοπέλα που γνωρίσανε στο διαδίκτυο ταυτόχρονα αναρωτιούνται γιατί αποτυχαίνουν με τις γυναίκες. Ο άλλος ο μαμάκιας λέει αν τράβαγε σκαμπίλια στις γκόμενες θα τον θέλανε, όλοι όσοι έχουν γυναίκα ξέρουν χωρίς μπουνίδι δεν πας μπροστά στα γκομενικά. Καραντίνα και μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
11
 
 
 
 
σχόλια
Να προσθέσω αυτο που μου πανε προχθες? "Εμεις δεν κινδυνεύουμε απο τον κορονοϊό επειδη εχουμε κατοικίδια" (κ καλα οτι εχουμε ανοσία). Κυκλοφορούν αναμεσα μας.
Scroll to top icon