ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.4.2020 | 03:01

Φοβάμαι να παραδεχτώ

Πως το αγορι μου με πίεσε να ολοκληρώσουμε. Όποτε Το λεω εδώ που ναι μεν θα διαβαστεί από τόσα άτομα,αλλά θα είναι ανώνυμο.Ειμαι 17 και είναι 19. Εγω είχα μια σχεση μόνο στην ζωή μου σοβαρή και είχα κάνει μόνο προκαταρκτικά. Εκείνος το ήξερε ότι δεν έχω ολοκληρώσει και είχε πει δεν έχω κανένα θέμα. Είμαστε μαζί 8 μήνες και πάντα με πιέζει. Πάντα Όμως. Η θα μου πιέσει το κεφάλι προς τα κάτω,η θα προσπαθήσει να με Βάλει σε μια θέση που δεν θα μπορώ να αμυνθώ. Του έχω εξηγήσει πως μόνο με τον άνθρωπο που είχα σοβαρή σχεση ένα χρονο πριν,μου έβγαινε αυτό το συναίσθημα της ασφαλείας και ότι μόνο μαζί του έχω προχωρήσει και ότι εκείνος δε μου το βγάζει αυτό και θυμώνει όταν το ακούει.Ώρες ώρες πιστεύω ότι είναι μαζί μου μόνο για αυτό.Τις προαλλες ήμασταν σπίτι του και μου είπε από το πουθενά «σήμερα θα ολοκληρώσεις» και του είπα «δε θελω» και άρχισε να λέει «θέλεις» και να φωνάζει,με ξάπλωσε στον καναπέ και μου κρατούσε τα χέρια και είχε ανεβεί από πάνω μου,ελεγε πως θα ξενερώσει άμα δεν το κάνουμε.Άρχισα να δείχνω τον φόβο μου και ετσι σταμάτησε. Εννοείτε πως δεν είμαστε πλέον μαζί,αλλά ξέρω πολύ καλα πως θα τα ξαναβρούμε και αυτό με τρομάζει. Έχω ένα τραύμα και δεν είχα που να το πω .
13
 
 
 
 
σχόλια
Βρε κορίτσι μου, ο τύπος είναι ένας παρολίγον βιαστής και εσύ μας λες ότι θα τα ξαναβρείτε. Σε παρακαλώ ειλικρινά, τρέχα μακριά από αυτόν τον άνθρωπο. Είναι επικίνδυνος. Προστάτευσε τον εαυτό σου!
Κοριτσι μου, ομαν κπ γυναικα γνώριζε οτι πρόκειται να βιαστει, θα εκανε τα παντα για να το αποφύγει. Εσύ που εχεις αυτη την "πολυτελεια", γτ δεν το κανεις?
Μην συνεχίσεις και μην τα ξανά βρεις μαζί του! Είναι επικίνδυνος και κακοποιητικός, εφόσον σε εκβιάζει λέγοντας σου ότι θα ξενερώσει κλπ! Χωρίς συναίνεση είναι βιασμός. Το «όχι» σημαίνει στ’ αλήθεια «όχι», όποιος δε μπορεί να το καταλάβει, δρόμο.
Δηλαδη δεν νιωθεις ασφαλης μαζι του, ειναι βλαμμενος και ετοιμος για εγκλεισμο αλλα θα τα ξαναβρειτε. Κανε μου την χαρη και ζητησε βοηθεια. Περιμενε να βρω τηλεφωνα.
Kανένας που νοιάζεται πραγματικά δεν συμπεριφέρεται έτσι. Με πίεση τίποτα δε γίνεται. Να μην κάνεις κάτι που δεν θέλεις, όσο και να σε πιέζει. Γνώμη μου είναι ότι απ' τη στιγμή που συμπεριφέρεται έτσι, ήρθε η στιγμή να του δείξεις την πόρτα.
Scroll to top icon