ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.4.2020 | 10:49

Πήρα το θάρρος

Από την κοπέλα που έκανε μια εξομολόγηση και έγραφε πως το αγορι της την πιέζει να ολοκληρώσουν,από τα σχόλια αυτής της εξομολόγησης,και από πολλά παρόμοια κείμενα που ακολούθησαν μετά από αυτή την εξομολόγηση.Το έχω περασει και εγω αυτό αλλά η αληθεια είναι ότι εγω έζησα όντως αυτό το συμβάν της κακοποίησης... βέβαια δεν μπορώ να βγω και να πω με κακοποίησε γιατί από την στιγμη που δεν μπορούσα να κάνω κατι για να το αποφύγω και το δέχτηκα έχω και εγω ευθύνη.. αλλά αναπολώ την συγκεκριμένη στιγμη και η αίσθηση της πίεσης που υπήρχε συναισθηματικά αλλά και σωματικά ηταν αφόρητη και πολύ έντονη. Αμύνθηκα βέβαια αλλά όσο μπορούσα. Με την έννοια ότι στην αρχή το είπα με λόγια πως δεν έχω όρεξη να κάνω κατι και δεν θελω. Μετά απλά κάναμε κατι τύπου κανα δυο φιλια το ένα έφερε Το άλλο και ξανα τόνισα πως δεν θελω να γίνει κατι. Έσπρωχνα το στήθος του με τα χέρια μου για να προσπαθήσω να τον διώξω από πάνω μου και τραβούσα εντός εισαγωγικών τα πόδια μου πέρα δώθε ώστε να μην μπορέσει να κάνει ότι ήθελε να κάνει. Ηταν το αγορι μου αλλά δεν είχαμε προχωρήσει ποτε διότι δεν ενιωθα έτοιμη. Συνεχίζουμε να είμαστε μαζί απλώς έχει κάποιο καιρό που το σκέφτομαι και μου φέρνει αηδία και στεναχώρια και Νιωθω πως με εκμεταλλεύτηκεΤο είπα σε 2-3 στενούς αρκετά φίλους,και το πήραν στην πλάκα. Γελούσαν και δεν το ανέλυσαν ποτέ διότι δεν το πήραν στα σοβαρά η δεν το πίστεψαν.. δεν έχω που αλλου να μιλήσω και απλά ηθελα να κάνω την εξομολόγηση για να ξέρει η κοπέλα-κοπέλες που έκαναν παρόμοια εξομολόγηση,αλλά και κοπέλες που περνούν κάποια τέτοια κατάσταση και δεν μιλάνε .. πως δεν είναι μόνες.Αν μπορείτε μιλήστε κάπου. Αντιδράστε και προστατέψτε τον εαυτό σας.
7
 
 
 
 
σχόλια
Οο θεέ μου! Κορίτσι μου γλυκό, μην αυτομαστιγωνεσαι που δεν αντέδρασες παραπάνω. Δεν αντέδρασες γιατί ήξερες ότι δε θα έχει αποτέλεσμα. Και σε παρακαλώ, χώρισε τον!
Αχ, τι είναι αυτά πάλι, σφίχτηκε η καρδιά μου. Τόσο διαδεδομένο είναι και κοιμάμαι όρθια;"βέβαια δεν μπορώ να βγω και να πω με κακοποίησε γιατί από την στιγμη που δεν μπορούσα να κάνω κατι για να το αποφύγω και το δέχτηκα έχω και εγω ευθύνη"Το θέμα δεν είναι να πεις ότι σε κακοποίησε (που ναι, μπορείς και να βγεις να το πεις στον κύκλο σου, δεν είναι ψέμα), αλλά να αποδεχθείς εσύ μέσα σου ότι εφόσον έκανες φανερό ότι δεν ήθελες, το "δέξιμό" σου είναι απλά αδυναμία να αντισταθείς σε έναν βιασμό. Δυστυχώς έτσι είναι οι βιασμοί, δεν είναι αλλιώς. Δεν βγάζει ο άλλος το ριβόλβερ και στο βάζει στον κρόταφο. Καταλύει την συναίνεσή σου. Πολύ λυπάμαι που έζησες κάτι τέτοιο και θα ένιωθα μια ανακούφιση αν χώριζες. Ακόμη μεγαλύτερη ανακούφιση όμως θα είναι να κάνεις ξεπαρεού από αυτούς που το ανέφερες και γέλαγαν. Δεν είναι αστεία αυτά τα θέματα.
Κοριτσι μου, ο ανθρωπος που αναγκάζεσαι να τον σπρώχνεις απο πανω σου κ να κουνάς τα πόδια σου για να μην μπορέσει να διεισδύσει μονο αγορι σου δεν ειναι.
Scroll to top icon